RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Buigen RVS trapleuning (walsen)

€59,99

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3-5 werkdagen
Bij RVSvakman kunt u terecht voor al uw RVS maatwerk, dus ook voor het buigen van uw RVS trapleuning, ook wel 'walsen' genoemd. In onze eigen werkplaats kunnen wij uw gewenste buigingen op maat realiseren.

Het aanbrengen van een buiging in een RVS trapleuning vereist handwerk en 'ouderwets vakmanschap'. Naast de benodigde technische apparatuur is jarenlange ervaring noodzakelijk voor een kwalitatieve gebogen RVS trapleuning. De buiging word machinaal aangebracht, echter met de hand bijgewerkt waarbij het geborstelde effect ook over de buiging wordt hersteld.

Een gebogen RVS trapleuning online bestellen


LET OP: Indien er nog onduidelijkheid is neemt een van onze medewerkers van te voren telefonisch contact met u op om de specificaties van de buiging uitgebreid met u door te nemen!

LET OP: Een gebogen (gewalste) RVS trapleuning is niet te combineren met leuningdragers TYPE 7.  

Indien u 1 buiging per trapleuning wenst, kunt u online een gebogen RVS trapleuning bestellen. RVSvakman hanteert hiervoor een 2 prijzen. 

Wanneer u een buiging van maximaal 150 cm in de trapleuning wilt laten aanbrengen selecteerd u optie 1, boven de 150 cm selecteerd u optie 2. 

Wenst u meer buigingen per trapleuning, selecteer dan optie 3: 2 of meer buigingen per trapleuning. Hiervoor kunnen wij helaas geen vaste prijs afgeven. Een van onze medewerkers neemt telefonisch met u op, waarbij uw specifieke wensen worden geinventariseerd. Vervolgens ontvangt u een prijsvoorstel en, indien akkoord, wordt de meerprijs van het extra maatwerk achteraf in rekening gebracht.
© Copyright 2017 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed