RVSvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% RVS
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD
U bent op zoek naar een RVS trapleuning. Voordat u een RVS trapleuning besteld bij RVSvakman.nl is het opnemen van de juiste maten van groot belang. Daarnaast kunt u deze zelf monteren, of de montage van uw RVS trapleuning, met een gerust hart, overlaten aan een van de medewerkers van RVSvakman.
  • Inmeten

   Hulp nodig met het inmeten? De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst. Topkwaliteit RVS trapleuningen, eigen voorraad en scherpe prijzen!

   €50,00
   Meer info
  • Montage

   Hulp nodig met de montage van uw RVS trapleuning? De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst. 100% RVS, Altijd op maat, eigen voorraad en scherpe prijzen!

   €75,00
   Meer info

Inmeten en monteren, ook na werktijd!

Wij begrijpen goed dat het plannen van een afspraak voor het inmeten of het monteren van uw RVS trapleuning vaak lastig is binnen werktijden. Vandaar dat onze medewerkers, op afspraak, ook buiten werktijden voor u klaar staan. Wilt u graag een afspraak maken om 18.00? Geen enkel probleem!

Het inmeten van uw RVS trapleuning.

Het inmeten van uw RVS trapleuning is uiteraard een cruciale stap, voordat u uw RVS trapleuning kunt bestellen. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen. Om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding opgesteld. Indien gewenst kan onze medewerker bij u thuis de maten opnemen.

Montage van uw RVS trapleuning.

Een RVS trapleuning is eenvoudig zelf te monteren. Alle benodigde materialen worden door ons meegeleverd. Daarnaast hebben wij een montagehandleiding opgesteld, zodat u direct zelf aan de slag kunt. Wilt u dat onze medewerkers uw RVS trapleuning monteren? Geen enkel probleem. De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst.

© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed