RVSvakman

WANNEER U TRAPLEUNINGEN MET COATING (ZWART OF STAAL) BESTELD MOET U REKENING HOUDEN MET EEN LANGERE LEVERTIJD. DEZE WORDEN IN WEEK 34 (VANAF 19 AUGUSTUS) UITGELEVERD. ALLE OVERIGE TRAPLEUNINGEN (RVS & HOUT) WORDEN BINNEN DE 3 TOT 5 WERKDAGEN GELEVERD.
  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

KLANTENSERVICE

RVSvakman streeft naar 100% klanttevredenheid. Vandaar dat wij onze procedures m.b.t. klantenservice uitgebreid hebben omschreven. Onderstaand kunt u alle informatie over ons, de betaalmethoden, garantie, bezorging, retourneren, klachtenafhandeling en contact vinden.

Ga direct naar:

Over ons
Contactgegevens & openingstijden
Betaalmethoden
Garantie
Bezorging
Inmeten
Monteren
Retourneren
Afkoelingsperiode
Klachtenafhandeling

Over ons

RVSvakman is een vakman op het gebied van RVS. RVSvakman.nl (als webshop) is voornamelijk gericht op RVS / Inox trapleuningen, maar RVSvakman is tevens gespecialiseerd in RVS maatwerk, zoals bijvoorbeeld RVS balustrades.

Meer informatie over ons >>

Contactgegevens en openingstijden

U kunt altijd contact met ons opnemen, zowel middels ons contactformulier, per e-mail of telefonisch.

Ga hiervoor naar onze contactpagina >>
Bekijk onze openingstijden >>

RVSvakman
www.rvsvakman.nl
info@rvsvakman.nl

Rijksweg-zuid 3
5856 AA Wellerlooi

Tel. 0478-853238

Betaalmethoden

Bij RVSvakman.nl kunt u uw online bestelling eenvoudig en veilig afronden met iDEAL, creditcard (VISA en Mastercard), Maestro, Paypal, overschrijving en indien u kiest voor 'afhalen', kunt u tevens contant betalen.

Meer informatie over betaalmethoden >>

Garantie

RVSvakman biedt standaard 2 jaar productgarantie op alle RVS trapleuningen en leuningdragers. Ook met betrekking tot alle RVS maatwerk oplossingen biedt RVSvakman 2 jaar productgarantie.

Meer informatie over garantie >>

Bezorging

Nederland: RVSvakman rekent bij een bestelling van meer dan Euro 175,00 geen verzendkosten bij een verzending binnen Nederland. Indien uw totale bestelling minder dan Euro 175,00 bedraagt, zal er een bedrag van Euro 9,95 aan verzendkosten in rekening gebracht worden, in het geval van een verzending naar een adres in Nederland. Indien u een proefstuk aanvraagt, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

België: RVSvakman rekent bij een bestelling van meer dan Euro 300,00 geen verzendkosten bij een verzending naar een adres in België. Bij een bestelling van minder dan Euro 300,00 wordt een bedrag van Euro 24,95 in aan verzendkosten in rekening gebracht in het geval van een verzendadres in België.

RVSvakman tracht uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen, voor gecoate trapleuningen geldt een levertermijn van +/-10 werkdagen. Na een online bestelling neemt een medewerker van RVSvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken. 

TIJD VAN LEVERING: Op de avond voor de afleverdatum ontvangt u een tijdspanne, van +/- 2 uur, waarbinnen de levering plaats zal vinden. Deze melding ontvangt u per e-mail. Indien een mobiel nummer van u hebben ontvangen, ontvangt u deze melding per SMS.  

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm, worden via PostNL verstuurd.

Meer informatie over bezorging >>


Inmeten

Het inmeten van uw RVS trapleuning is uiteraard een cruciale stap voordat u uw RVS trapleuning kunt bestellen. 

Meer informatie over het inmeten van uw RVS trapleuning >>

Monteren

U kunt uw RVS trapleuning eenvoudig zelf monteren. Onze RVS trapleuningen worden altijd met alle benodigde bevestingsmaterialen, zoals de juiste schroeven en pluggen, geleverd. 

Meer informatie over het monteren van uw RVS trapleuning >>

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd te worden. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten zijn voor de rekening van de klant (koper).

U dient vervolgens het retourformulier volledig in te vullen en per e-mail te verzenden naar info@rvsvakman.nl. Binnen 2 werkdagen, na ontvangst, neemt een medewerker van RVSvakman contact met u op.

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op de meeste producten van RVSvakman.nl, zoals alle leuningen en ook alle producten inclusief poedercoating. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Meer informatie over retourneren >>


Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel transportkosten zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) geretourneerd moeten worden aan RVSvakman. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rvsvakman.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten (mits retourzending is ontvangen door RVSvakman). Dit geldt niet voor maatwerk producten, zoals trapleuningen en gecoate producten.  

Klachtenafhandeling

Wij nemen uw klacht zeer serieus. Voor het indienen van een klacht kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. Deze kunt vervolgens per e-mail verzenden naar info@rvsvakman.nl.
In het geval van een defect of schade, vragen wij u om een digitale foto hiervan aan te leveren.
Binnen 2 werkdagen, na ontvangst, neemt een medewerker van RVSvakman contact met u op.

Meer informatie over klachtenafhandeling >>

© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »