LEUNINGvakman

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 1 rond - voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating

De Leuninghouder hamerslag look grijs gecoat TYPE 1 rond is een moderne & stoere ronde leuning drager / houder in een bijzondere grijstint, met een klassiek tintje. Deze drager is geschikt voor een ronde trapleuning. Deze trapleuningsteun is voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating. De hamerslag coating is - naast stoer & robuust - extra dik en van hoogwaardige kwaliteit (super sterk!). Het ronde bevestigingspunt met de drie zichtbare bevestigingsschroeven geeft deze leuningdrager een traditionele tintje, waarbij de stoere hamerslag look zorgt voor een industriele uitstraling.

Een leuninghouder met hamerslag look coating:

De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren leuningdragers neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie dragers / houders / steunen uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur Hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuning (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' Hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 1 bij LEUNINGvakman.nl

 • De TYPE 1 rond betreft 100% geborsteld RVS (304)
 • De leuninghouder wordt vervolgens mooi gecoat in hamerslag look grijs.
 • TYPE 1 rond is geschikt voor de ronde leuning.
 • TYPE 1 rond wordt bevestigd aan de leuning middels twee schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de dragers 'los' besteld).
 • TYPE 1 rond wordt bevestigd aan de muur middels 3 zwarte schroeven (deze worden meegeleverd). 
 • Bij TYPE 1 rond zijn de schroeven (t.b.v. bevestiging aan de muur) zichtbaar. 
 • TYPE 1 rond wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen t.b.v. montage aan de muur (schroeven en pluggen)
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 1 rond bestellen bij LEUNINGvakman.nl. Ga hiervoor naar onze collectie hamerslag look trapleuningen. 
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 

U ontvangt per leuningsteun TYPE 1 (los):

 • 3 zwarte houtschroeven, verzonken kruiskop, rond 4,5 x 40 mm
 • 3 pluggen, rond 6 mm

LET OP: De zwarte schroeven zijn voorzien van een coating. Het is mogelijk dat er bij het vastdraaien van de schroeven, zeker in het geval het specifiek benodigde gereedschap ontbreekt, krasjes in de schroef ontstaan of stukjes coating van de schroef loslaten tijdens het bevestigen. Houdt hier dus rekening mee. 

Kan de leuninghouder TYPE 1 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 1 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • ronde trapleuning
 • RVS incl. coating
 • Poedercoating
 • 3 zwarte schroeven rond 4,5 x 40 mm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »