LEUNINGvakman

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 14 rond - voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating

De Leuninghouder hamerslag look grijs gecoat TYPE 14 rond is een moderne & stoere ronde leuning drager / houder in een bijzondere grijstint. Deze drager is geschikt voor een ronde trapleuning. Deze trapleuningsteun is voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating. De hamerslag coating is - naast stoer & robuust - extra dik en van hoogwaardige kwaliteit (super sterk!). De 'blinde afwerking' van deze drager (waarbij geen schroeven zichtbaar zijn), het minimalistische design en de verticale verbinding (tussen de muur en de leuning) zorgt voor een stijlvolle look, waarbij de stoere hamerslag look zorgt voor een industriële uitstraling.

Hoe werkt montage van de TYPE 14 leuninghouder?

In de TYPE 14 leuningdrager is een kamer verwerkt inclusief ‘bus’. De drager TYPE 14 kunt u op de muur monteren op een stokbout m8. De leuningdrager wordt aan de leuning bevestigd met een m6 bout, ook in de kern van de steun. M.b.t. montage van een leuning inclusief leuningdragers TYPE 14 worden allereerst de dragers aan de leuning bevestigd. Vervolgens wordt de leuning inclusief dragers aan de muur gemonteerd, op de m8 stokbouten. Het geheel wordt vervolgens vastgezet met een inbusboutje (per drager).

Een leuninghouder met hamerslag look coating:

De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren leuningdragers neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie dragers / houders / steunen uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur Hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuning (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' Hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 14 bij LEUNINGvakman.nl

 • De TYPE 14 rond betreft 100% geborsteld RVS (304)
 • De leuninghouder wordt vervolgens mooi gecoat in hamerslag look grijs.
 • TYPE 14 rond is geschikt voor de ronde leuning.
 • TYPE 14 rond wordt bevestigd aan de leuning middels 1 bout (deze wordt niet meegeleverd indien u de dragers 'los' besteld).
 • TYPE 14 rond is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 stokbout (deze wordt meegeleverd).  
 • TYPE 14 rond wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen t.b.v. montage aan de muur (stokbout en pluggen)
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 14 rond bestellen bij LEUNINGvakman.nl. Ga hiervoor naar onze collectie hamerslag look trapleuningen. 
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 

U ontvangt per leuningsteun TYPE 14 (los):

 • 1 RVS stokbout m8
 • 1 plug m10

Kan de leuningsteun TYPE 14 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 14 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • ronde trapleuning
 • RVS incl. coating
 • Poedercoating
 • 1 RVS stokbout m8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »