LEUNINGvakman

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 3 rond - voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating

De Leuninghouder hamerslag look grijs gecoat TYPE 3 rond is een moderne & stoere ronde leuning drager / houder in een bijzondere grijstint. Deze drager is geschikt voor een ronde trapleuning. Deze trapleuningsteun is voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating. De hamerslag coating is - naast stoer & robuust - extra dik en van hoogwaardige kwaliteit (super sterk!). De 'blinde afwerking' van deze drager (waarbij geen schroeven zichtbaar zijn) zorgt voor een modern accent, waarbij de stoere hamerslag look zorgt voor een industriële uitstraling.

Een leuninghouder met hamerslag look coating:

De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren leuningdragers neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie dragers / houders / steunen uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur Hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuning (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' Hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 3 bij LEUNINGvakman.nl

 • De TYPE 3 rond betreft 100% geborsteld RVS (304)
 • De leuninghouder wordt vervolgens mooi gecoat in hamerslag look grijs.
 • TYPE 3 rond is geschikt voor de ronde leuning.
 • TYPE 3 rond wordt bevestigd aan de leuning middels twee schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de dragers 'los' besteld).
 • TYPE 3 rond is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 stokbout (deze wordt meegeleverd).  
 • TYPE 3 rond wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen t.b.v. montage aan de muur (stokbout en pluggen)
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 3 rond bestellen bij LEUNINGvakman.nl. Ga hiervoor naar onze collectie hamerslag look trapleuningen. 
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 

U ontvangt per leuningsteun TYPE 3 (los):

 • 1 RVS stokbout m8
 • 1 plug m10

Kan de leuningsteun TYPE 3 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 3 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Ja dit is mogelijk en doen wij in eigen beheer:

Inkorten: JA
Verlengen: JA, tot maximaal 60 mm

Wilt u de dragers laten vermaken? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met uw specifieke wensen. U ontvangt op korte termijn een gericht voorstel. 

 • ronde trapleuning
 • RVS incl. coating
 • Poedercoating
 • 1 RVS stokbout m8
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »