LEUNINGvakman

Leuninghouder hamerslag gecoat TYPE 7 vierkant - voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating

De Leuninghouder hamerslag look grijs gecoat TYPE 7 vierkant is een moderne & stoere vierkante leuning drager / houder in een bijzondere grijstint. Deze drager is geschikt voor een vierkante / rechthoekige trapleuning. Deze trapleuningsteun is voorzien van een grijze hamerslag look poedercoating. De hamerslag coating is - naast stoer & robuust - extra dik en van hoogwaardige kwaliteit (super sterk!). De 'blinde afwerking' van deze drager (waarbij geen schroeven zichtbaar zijn) -  - in combinatie met de bijzondere '120 graden hoek' van de leuningdrager TYPE 7 - realiseert een bijzonder stijlvolle leuningdrager. De stoere hamerslag look coating zorgt vervolgens voor een industriële uitstraling.

Een leuninghouder met hamerslag look coating:

De vraag naar stoere industriele stalen / metalen / ijzeren leuningdragers neemt enorm toe, vandaar dat wij een serie dragers / houders / steunen uitgewerkt hebben met die stoere & robuuste hamerslag look (in toegankelijk grijs). Naast een stoere look is de hamerslag coating van hoogwaardige kwaliteit, super sterk, onderhoudsvriendelijk en ook gebruiksvriendelijk. 

Een fijnstructuur Hamerslag coating:
Onze hamerslag coating betreft een fijnstructuur coating. Deze zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte van de leuning (niet glad). Naast een stoere look is een fijnstructuur coating - t.o.v. een gladde coating - minder gevoelig voor beschadigingen, minder krasgevoelig en ook vallen kleine oneffenheden minder snel op. Dit is zeker het geval bij een hamerslag coating. 

Een industriele look met de hamerslag coating. 
Er zijn weinig looks zo 'industrieel' als hamerslag(verf). De 'echte' Hamerslagverf wordt namelijk met name gebruikt voor technische apparatuur. De reden hiervoor is met name praktisch: De hamerslag structuur zorgt er namelijk voor dat - ook niet zo mooie oppervlakken - er toch goed uitzien, ideaal dus voor industriële toepassingen. 

De hamerslag leuningdrager TYPE 7 bij LEUNINGvakman.nl

 • De TYPE 7 vierkant betreft 100% geborsteld RVS (304)
 • De leuninghouder wordt vervolgens mooi gecoat in hamerslag look grijs.
 • TYPE 7 vierkant is geschikt voor een vierkante / rechthoekige leuning.
 • TYPE 7 vierkant wordt bevestigd aan de leuning middels twee schroeven (deze worden niet meegeleverd indien u de dragers 'los' besteld).
 • TYPE 7 is 'blind' (geen schroeven zichtbaar) en wordt bevestigd aan de muur met 1 torx houtschroef (deze wordt meegeleverd).  
 • U kunt ook een hamerslag look trapleuning inclusief leuningdragers TYPE 7 vierkant bestellen bij LEUNINGvakman.nl. Ga hiervoor naar onze collectie hamerslag look trapleuningen. 
 • LET OP: Deze drager wordt - op bestelling - voorzien van een poedercoating en kan niet geretourneerd worden. 

U ontvangt per leuningsteun TYPE 7 (los):

 • 1 houtschroef rond verzonken torx - 6x80 mm
 • 1 plug - 8x40 mm

Kan de leuningsteun TYPE 7 'vermaakt' worden?

Het is een vraag die wij geregeld krijgen van onze klanten, is het mogelijk om de leuninghouder TYPE 7 te vermaken (te verlengen of in te korten)? Helaas is dit niet mogelijk. 

 • vierkante / rechthoekige trapleuningen
 • RVS incl. coating
 • Poedercoating
 • 1 houtschroef rond verzonken torx - 6x80 mm
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »