Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Leuninghouders zwart - Altijd de juiste zwarte steun / drager voor uw trapleuning - Leuningdragers (mat)zwart gecoat!

Een leuninghouder zwart bestelt u direct & voordelig online bij LEUNINGvakman.nl. Onze topkwaliteit zwarte leuningdragers zijn vervaardigd uit hoogwaardig RVS en vervolgens voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating, in RAL 9005 zwart om precies te zijn. Deze zwart tint wordt ook wel gitzwart en diepzwart genoemd. U kunt uw zwarte trapleuninghouders direct online per stuk bestellen. Hierbij heeft u tevens de keuze uit een leuningsteun met 'gladde' of 'fijnstructuur' poedercoating. Of u nu op zoek bent naar een zwarte leuninghouder voor een ronde of vierkante leuning & voor binnen of voor buiten, u vindt altijd een leuninghouder die past bij LEUNINGvakman.nl, de online specialist in trapleuningen zwart

Een gericht assortiment zwarte leuningdragers.

Bij LEUNINGvakman.nl vindt u een gerichte collectie. leuninghouders zwart gecoat, die allemaal 'los' bij ons besteld kunnen worden. Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte selectie zwarte leuningdragers, met voor iedere trapleuning een passende moderne zwarte steun. Allereerst bieden diverse zwarte beugels voor ronde trapleuningen & leuninghouders zwart vierkant, voor rechthoekige leuningen. Daarnaast kunt u op het gebied van vormgeving & stijl kiezen voor "traditioneel rond", maar ook voor moderne "hoekige" houders. Op het gebied van bevestiging kunt u gaan voor een stoer accent met zichtbare (zwarte!) schroeven t.b.v. bevestiging aan de muur, maar ook voor een 'blinde bevestiging' met stokschroef, voor een extra strak accent. 

Een leuninghouder zwart fijnstructuur, of glad?

Met een zwarte trapleuninghouder bent u verzekerd van een stijlvolle trapleuning, modern met een stoere look. Ideaal geschikt voor een breed scala aan (moderne) interieurstijlen. Wij hanteren kleurtint RAL-9005 (gitzwart), de meest gebruikte zwarte kleurtint. Hierbij kunt u kiezen tussen glad & fijnstructuur (matzwart). De zwarte leuninghouder met gladde coating heeft een glad oppervlak met een satijnglans / matglans. De fijnstructuur coating zorgt voor een lichte structuur in het oppervlak van de drager, waardoor deze matzwart oogt.

Of toch een zwarte trapleuninghouder in een andere RAL-kleur?

Vindt u het idee van een trapleuning inclusief trapleuninghouders zwart erg mooi, maar dan wel een andere zwarttint? Bijvoorbeeld omdat uw zwarte trap in deze RAL kleur vervaardigd is en u wilt gaan voor een perfecte match tussen de leuninghouders & de trap. Of wilt u juist een zwarte kleurtint die iets meer neigt naar donker antraciet, donkergroen, of donkerblauw? Dit is bij LEUNINGvakman.nl geen enkel probleem! Met onze unieke "leuninghouder in RAL kleur naar wens" service, kunnen wij uw zwarte beugels in iedere gewenste zwarte RAL kleurtint vervaardigen! Houd hierbij wel rekening met het feit dat u t.b.v. montage van de houders wel de schroeven in RAL 9005 ontvangt!