RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Montage van uw RVS trapleuning

€75,00

... updating the shopping cart ...
Levertijd: Op afspraak

Wilt u de montage van uw RVS trapleuning liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De vakkundige werknemers van RVSvakman zijn u graag van dienst. Wanneer u kiest voor montage bij RVSvakman, bent u verzekerd van een perfecte montage van uw nieuwe RVS trapleuning.

Wanneer u kiest voor montage, neemt een werknemer van RVSvakman telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Hierbij wordt een datum en tijdstip afgesproken die voor u goed uitkomen. Wij begrijpen dat u het druk heeft, vandaar dat onze medewerkers ook na 17.00 voor u klaar staan, wanneer dat beter uitkomt!

Voorwaarden van montage tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren. De prijs die genoemd is en u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor montage, exclusief reiskosten. Aangezien deze variabel zijn, kunnen wij deze helaas niet doorvoeren binnen onze vaste montageprijs.

De reiskosten bedragen Euro 0,50 per km.

Daarnaast hanteren we een vaste montageprijs per trapleuning. Wilt u meerdere RVS trapleuningen laten monteren, selecteer dan het juiste aantal rechtsboven. Binnen de webshop wordt er een maximaal aantal van 8 leuningen aangehouden. Mocht u meerdere leuningen willen bestellen en laten monteren? Geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met een van onze medewerkers. Dit kunt u telefonisch en per e-mail doen. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>.

Zelf monteren?

U kunt uiteraard zelf uw RVS trapleuning monteren. Bekijk dan wel eerst onze montage tips >>

© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed