LEUNINGvakman

U bent op zoek naar een passende trapleuning. Een RVS trapleuning, maar ook een zwart gecoate leuning staal of een leuning van hout behoren tot de mogelijkheden bij LEUNINGvakman.nl. Welk type leuning uw voorkeur ook heeft, inmeten is altijd stap 1. En wanneer u de perfect op maat gemaakte trapleuningen vervolgens thuis ontvangt, moet er ook nog gemonteerd worden. Het inmeten van uw leuning bieden wij - in heel Nederland - voor een vaste prijs aan, zie onderstaand 'trapleuning inmeten' voor meer informatie! Ook het monteren van trapleuningen kunt u ook overlaten aan de medewerkers van LEUNINGvakman.nl, maar hierbij is de exacte prijs afhankelijk van uw specifieke locatie (i.v.m. aantal leuningen, complexiteit leuningen + km vergoeding / afstand) en de specifieke situatie, zeker in het geval van maatwerk, zoals een doorlopende trapleuning en/of balustrades. Voor montage werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Maak gebruik van ons contactformulier, of stuur een e-mail naar [email protected]

    • Inmeten op locatie in Nederland

      Hulp nodig met het inmeten? De medewerkers van LEUNINGvakman zijn u graag van dienst. Topkwaliteit trapleuningen, Perfect voor u op maat gemaakt & scherpe prijzen!

      €149,00


LET OP: Voor een gericht voorstel vragen wij u altijd de volgende informatie aan te leveren: Uw adres, het aantal leuningen en/of (zoveel mogelijk) informatie voor het maatwerk leuningwerk / balustrade,  eventuele specifieke wensen / werkzaamheden zoals bijvoorbeeld doorlopend leuningwerk (lassen / slijpen op locatie noodzakelijk) en indien mogelijk foto's van de huidige en/of de gewenste situatie. Hoe meer informatie u ons geeft, hoe sneller wij een gericht voorstel uit kunnen werken. 

Het inmeten van uw trapleuning.

Het inmeten van uw trapleuning is uiteraard een cruciale stap, voordat een trapleuning op maat besteld kan worden. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen en om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding >> opgesteld. Hiermee kunt u per direct zelf aan de slag. Zeker indien het een 'recht toe - recht aan' leuning betreft, is het inmeten van een trapleuning relatief eenvoudig. Mocht u deze klus graag uit willen besteden, dan zijn onze vakmannen u natuurlijk graag van dienst. Maar hierbij geven wij altijd een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! 

Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen waarbij gebruik gemaakt wordt van (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. In Nederland bieden wij het inmeten van trapleuningen voor een scherpe vaste prijs aan!

Montage van uw trapleuning.

Nadat de trapleuningen ingemeten zijn, en u de trapleuningen online besteld en snel op maat geleverd krijgt, moet er natuurlijk ook nog gemonteerd worden. De meeste trapleuningen van LEUNINGvakman.nl zijn door iemand die 'een beetje handig is' goed zelf te monteren.Zeker indien het een 'recht toe - recht aan' leuning betreft. Vaak is een extra paar handen wel een vereiste en ook is het zo dat er wel wat verschil zit in het type leuningdragers en de complexiteit van monteren. Zo is de TYPE 1 bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld TYPE 5. Gaat u zelf aan de slag met montage, neem dan zeker even een kijkje bij onze montagehandleiding >>

Wilt u deze klus liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De medewerkers van LEUNINGvakman zijn u graag van dienst. Maar ook hierbij een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan is de kans groot dat het helemaal goed gaat komen! Ook voor montage werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »