RVSvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% RVS
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

U bent op zoek naar een passende trapleuning. Een RVS trapleuning, maar ook een zwart gecoate leuning staal of een leuning van hout behoren tot de mogelijkheden bij RVSvakman.nl. Welk type leunig uw voorkeur ook heeft, inmeten is altijd stap 1. En wanneer u de perfect op maat gemaakte trapleuningen vervolgens thuis ontvangt, moet er ook nog gemonteerd worden. Zowel het inmeten als het monteren van trapleuningen bieden wij tegen een vast tarief + een vaste km vergoeding aan. Deze diensten kunt u direct online bestellen. LET OP: Deze tarieven zijn gebaseerd op rechte (standaard) leuningen. In het geval van specifiek maatwerk, zoals een doorlopende trapleuning en/of balustrades, werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@rvsvakman.nl

  • Inmeten op locatie

   Hulp nodig met het inmeten? De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst. Topkwaliteit trapleuningen, Perfect voor u op maat gemaakt & scherpe prijzen!

   €50,00
   Meer info
  • Monteren op locatie

   Het monteren van uw trapleuning meteen meebestellen? Dat kan! De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst. Perfect op maat & scherpe vaste prijzen.

   €75,00
   Meer info


Het inmeten van uw trapleuning.

Het inmeten van uw trapleuning is uiteraard een cruciale stap, voordat een trapleuning op maat besteld kan worden. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen en om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding >> opgesteld. Hiermee kunt u per direct zelf aan de slag. Zeker indien het een 'recht toe - recht aan' leuning betreft, is het inmeten van een trapleuning relatief eenvoudig. Mocht u deze klus graag uit willen besteden, dan zijn onze vakmannen u natuurlijk graag van dienst. Maar hierbij geven wij altijd een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! 

Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen waarbij gebruik gemaakt wordt van (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. Dit is altijd maatwerk en ons standaard 'inmeten' tarief is hierbij dan ook niet van toepassing. Wenst u hiervoor een voorstel te ontvangen, neem dan contact met ons op. werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar info@rvsvakman.nl. 

Montage van uw trapleuning.

Nadat de trapleuningen ingemeten zijn, en u de trapleuningen online besteld en snel op maat geleverd krijgt, moet er natuurlijk ook nog gemonteerd worden. De meeste trapleuningen van RVSvakman.nl zijn door iemand die 'een beetje handig is' goed zelf te monteren.Zeker indien het een 'recht toe - recht aan' leuning betreft. Vaak is een extra paar handen wel een vereiste en ook is het zo dat er wel wat verschil zit in het type leuningdragers en de complexiteit van monteren. Zo is de TYPE 1 bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld TYPE 5. Gaat u zelf aan de slag met montage, neem dan zeker even een kijkje bij onze montagehandleiding >>

Wilt u deze klus liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De medewerkers van RVSvakman zijn u graag van dienst. Maar ook hierbij een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan is de kans groot dat het helemaal goed gaat komen!

© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed