LEUNINGvakman

Uw RVS cleaner en krasverwijderaar bestelt u eenvoudig bij LEUNINGvakman.nl. Alles dat u nodig heeft voor het schoonmaken / schoonhouden van uw RVS trapleuning en/of balustrade bestelt u eenvoudig online 'mee'. Voor het periodiek schoonmaken van uw RVS balustrade is onze cleaner ideaal geschikt en voor het verwijderen van kleine krasjes kunt u gebruik maken van onze krasverwijderaar. LEUNINGvakman.nl; Daarnaast vindt u hier lakstiften in verschillende kleuren voor het bijwerken van uw trapleuningen in het geval van beschadigingen of krassen. Alles voor uw RVS trapleuning en balustrade!

  • Lakstift (lak met kwastje) - 20 ml lak - RAL 9005 zwart

   Lakstift (potje lak met kwastje) - RAL 9005 zwart. Een klein potje lak met kwastje t.b.v. krassen en kleine beschadigingen in de poedercoating van uw leuning.

   €12,00
  • Lakstift (lak met kwastje) - 20 ml lak - RAL 9016 wit

   Lakstift (potje lak met kwastje) - RAL 9016 helder wit. Een klein potje lak met kwastje t.b.v. krassen en kleine beschadigingen in de coating van uw leuning.

   €12,00
  • RVS cleaner

   RVS cleaner, speciaal voor uw RVS trapleuningen! Bestel deze RVS cleaner eenvoudig en snel bij LEUNINGvakman.nl. Grote voorraad, scherpe prijzen en snel in huis!

   €21,90
  • Krasverwijderaar - polijst pad voor RVS

   Bestel uw RVS krasverwijderaar eenvoudig en snel bij LEUNINGvakman.nl! Specialist in (maatwerk) RVS trapleuningen. Scherpe prijzen en grote voorraad, dus snel in huis!

   €2,90

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »