RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

RVS balustrade TYPE 2A

RVS balustrade TYPE 2A ROND is een prachtige RVS balustrade met glas, waarbij de glasplaten van elkaar gescheiden worden door ronde 'RVS staanders'. De glasplaten worden vervolgens vastgezet met mooie design RVS glasklemmen. Hierbij kunt u kiezen uit ronde en (zeer strakke) vierkante RVS glasklemmen.

RVS balustrade TYPE 2A ROND kan gemonteerd worden op de vloer of de trapboom. In dit geval werkt RVSvakman dit altijd perfect af met gebruik van mooie RVS afdekkapjes. Deze RVS balustrade kan ook, met speciale RVS steunen, aan de zijkant van het bordes of de trapboom gemonteerd worden. Vaak is dit in verband met de beschikbare ruimte wenselijk, maar daarnaast geeft dit ook een mooie robuuste look, die prachtig past met de look & feel van RVS.

De mogelijkheden en variaties van de RVS balustrade TYPE 2A ROND zijn eindeloos. Wilt u graag meer weten? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!
RVS balustrade TYPE2
 
 
Fill out my online form.
© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »