RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

RVS balustrade TYPE 3

RVS balustrade TYPE 3 is een RVS balustrade waarbij, op een unieke wijze, gebruik wordt gemaakt van RVS kabel. U kunt hierbij kiezen uit een RVS kabel van 6 of 8 mm. De kabel lopen door de RVS staanders, waarbij RVSvakman uiteraard zorgt voor het boren van de gaten! De RVS balustrade TYPE 3 kan zowel op de vloer / trapboom als tegen de zijkant van het bordes / de trapboom gemonteerd worden (zie afbeeldingen!).

In het geval van een balustrade met een of meerdere hoeken, wordt vaak gebruik gemaakt van speciale kabelsteunen, die een prachtig effect geven aan de look & feel van deze RVS balustrade. Uiteraard bepaalt u zelf het aantal kabels en de hoogte van de kabels. Daarnaast heeft u de keuze uit de ronde of de rechthoekige varianten en uiteraard diverse passende RVS steunen en overige accessoires. Bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Vraag deze dan snel (en vrijblijvend) aan met onderstaand contactformulier!
RVS balustrade TYPE3
 
 
Fill out my online form.
© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »