RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

RVS Balustrade TYPE 4A ROND

RVS balustrade TYPE 4A ROND is een zeer stijlvolle RVS balustrade, waarbij op een bijzondere wijze gebruik wordt gemaakt van (horizontale) RVS spijlen. Er zijn diverse varianten waarop de spijlen verbonden kunnen worden met de RVS staanders. Het is mogelijk om de spijlen voor de RVS staanders te monteren met behulp van speciale bijsteunen. Ook is het mogelijk om de RVS spijlen tussen de staanders te plaatsen. De RVS spijlen zijn verkrijgbaar in zowel 12 en 17 mm.

De RVS balustrade TYPE 4A ROND kan direct op de vloer of de trapboom gemonteerd worden. Hierbij levert RVSvakman standaard mooie RVS afdekkapjes om uw balustrade perfect af te werken. Ook is het mogelijk om deze balustrade tegen de zijkant van het bordes of de trapboom te monteren, met behulp van mooie design RVS steunen. RVSvakman is u graag van dienst met het inmeten en het monteren van uw RVS balustrades. Wilt u meer weten? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!

RVS balustrade TYPE4
 
 
Fill out my online form.
© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »