RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

RVS balustrade TYPE 4B VIERKANT

RVS balustrade TYPE 4B VIERKANT is een moderne en 'strakke' RVS balustrade, waarbij op een bijzondere wijze gebruik wordt gemaakt van (horizontale) RVS spijlen. Er zijn diverse bijzondere varianten waarop de spijlen verbonden worden met de RVS staanders. Het is mogelijk om de spijlen voor de RVS staanders te monteren met behulp van speciale bijsteunen. Hierbij is het tevens mogelijk om de spijlen 'door te laten lopen' (zie de afbeeldingen).

De RVS balustrade TYPE 4A VIERKANT kan op de vloer of de trapboom gemonteerd worden. Hierbij levert RVSvakman standaard mooie RVS afdekkapjes om uw RVS balustrade perfect af te werken. Ook is het mogelijk om deze balustrade tegen de zijkant van het bordes of de trapboom te monteren, met behulp van mooie design RVS steunen. RVSvakman is u graag van dienst met het inmeten en het monteren van uw RVS balustrades. Wilt u graag meer weten? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!
RVS balustrade TYPE5
 
 
Fill out my online form.
© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »