LEUNINGvakman

RVS Bocht variabel 0 - 70 graden

Een prachtige RVS Bocht, ideaal geschikt is voor 'variabele bochten' van 0 - 70 graden. H-maat betreft 27 mm. Deze RVS bocht wordt veelal toegepast in het geval een RVS trapleuning een stuk(je) rechtdoor loopt. Zowel bovenaan -of onderaan-  de trap, maar ook in het geval van een overloop en/of (tussen)bordes biedt deze RVS bocht een ideale oplossing om de leuning 1-op-1 mee te laten lopen met uw trap.

Wilt u een mooi doorlopend geheel realiseren in plaats van separate leuningen, dan is de RVS bocht variabel 0 - 70 graden de ideale mogelijkheid. Hiermee realiseert u een mooi en strak geheel dat uiteraard heel mooi past bij de unieke look & feel van RVS!

LET OP: Wenst u een doorlopende trapleuning te realiseren waarbij de trapleuning in een hoek schuin naar boven loopt dan heeft u deze bocht nodig (de 90 graden bocht is hiervoor niet geschikt).

© Copyright 2021 LEUNINGvakman - onderdeel van Roca Online B.V.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »