LEUNINGvakman

Maatwerk

LEUNINGvakman - voorheen RVSvakman - is gespecialiseerd in RVS maatwerk, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Veelvoorkomende RVS maatwerk projecten zijn 'doorlopende RVS trapleuningen', afwijkende RVS leuningen, maatwerk RVS railingen en RVS balustrades. Deze maatwerk projecten worden vaak uitgebreid met bijpassende RVS accessoires, zoals bijvoorbeeld RVS kapstokken. Wat uw specifieke wensen ook zijn, RVS vakman realiseert een prachtige RVS oplossing, volledig op maat. 

Hoe ziet een RVS maatwerk project eruit?

Inventarisatiefase:
Wanneer u op zoek bent naar een RVS maatwerk oplossing, worden allereerst uw specifieke wensen en eisen geinventariseerd. Wanneer de situatie er om vraagt, zal een medewerker van LEUNINGvakman langskomen op locatie. Op deze manier kunnen wij de diverse mogelijkheden in kaart brengen en u voorzien van een specifiek advies. 

Productselectie:
Aan de hand van de inventarisatiefase wordt de best passende oplossing gedefinieerd. Aan de hand hiervan zal LEUNINGvakman de mogelijke RVS producten selecteren en aan u voorleggen. In samenspraak wordt vervolgens een keuze gemaakt voor de specifieke RVS producten, waarmee gewerkt zal worden.

Prijsindicatie / offerte:
Wanneer besloten is wat de best passende RVS oplossing is en welke RVS producten gebruikt worden is het mogelijk voor LEUNINGvakman om een prijsindicatie af te geven. Dit betreft  in eerste instantie een ruwe prijsindicatie. Wanneer deze indicatie past bij uw verwachtingen, wordt een offerte uitgewerkt. 

Inmeten:
Binnen een maatwerk RVS project is het tot in detail inmeten een primaire succesfactor. Voordat er gestart kan worden met de fabricage van de RVS producten zal een medewerker op locatie langskomen om alles in te meten. Aan de hand van de omvang van het traject wordt hierbij tevens aangegeven of (een gedeelte van) het inmeetbedrag gecrediteerd wordt in het geval u uiteindelijk beslist om de order bij ons te plaatsen. Voordat er gestart kan worden met de fabricage van de producten zal een medewerker voor het inmeten op locatie langskomen om alle afmetingen tot in detail in kaart te brengen.

Fabricage:
Na het inmeten kan er gestart worden met de fabricage van de RVS producten. De meest voorkomende werkzaamheden betreffen het op maat zagen van de RVS producten en het naar wens afwerken hiervan. Alle benodigde producten en materialen, die nodig zijn voor montage, worden bewerkt, perfect afgewerkt en klaargezet.

Montage:
In samenspraak met de klant wordt er een datum en starttijdstip afgesproken voor montage. Alle benodigde materialen en RVS producten worden meegenomen door onze medewerker, waarbij we op locatie starten met de montage. Indien er meerdere personen benodigd zijn voor de montagewerkzaamheden wordt dit van te voren duidelijk aangegeven. 

Oplevering:
Voor de relatief kleine RVS maatwerk projecten wordt er direct na de montage een controle uitgevoerd en is het project hierbij tevens opgeleverd. Bij de wat grote RVS maatwerk trajecten vind normaal gesproken een officiele oplevering plaats. Veelal wordt hier, na een voorafgedefinieerd tijdsperiode na de montage, een afspraak gemaakt, waarbij LEUNINGvakman het gehele project nogmaals naloopt en controleert. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor RVS maatwerk.

Bent u op zoek naar een RVS maatwerk oplossing? U kunt op LEUNINGvakman.nl snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Maakt u hiervoor gebruik van het contactformulier >>. Indien mogelijk zullen wij direct een prijsindicatie afgeven. Wanneer dit niet mogelijk is, komen wij graag, geheel vrijblijvend, een kijkje nemen op locatie!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »