LEUNINGvakman

Over ons


LEUNINGvakman - voorheen RVSvakman -, de naam spreekt voor zich! Wij zijn in 2014 begonnen als RVSvakman, een echte vakman op het gebied van RVS, en zijn in de loop der jaren geëvolueerd naar LEUNINGvakman.nl, een organisatie gespecialiseerd in trapleuningen op maat, uiteraard nog altijd van RVS, maar ook van gecoat staal & hout! 

LEUNINGvakman.nl (als webshop) is voornamelijk gericht op trapleuningen op maat, zowel RVS trapleuningen, zwarte trapleuningen, stalen trapleuningen & houten trapleuningen. In alles wat wij doen staat maatwerk centraal, uw trapleuning is altijd op maat en ook een perfect passende 'gebogen trapleuning' bestelt u bij ons eenvoudig & voordelig online! Waarom zou u voor LEUNINGvakman moeten kiezen? Een hele goede vraag! Onderstaand het antwoord...
Topkwaliteit RVS trapleuningen.

LEUNINGvakman is en blijft een echte 'RVSvakman'. Wanneer u kiest voor een RVS trapleuning van LEUNINGvakman.nl bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, oftewel 100% RVS. Wij staan voor de hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en uiteraard de unieke look & feel van RVS.

Prachtige (zwart)gecoate trapleuningen.

Een zwarte trapleuning is op en top modern & stijlvol. LEUNINGvakman.nl was dan ook 1 van de eerste webshops in Nederland met een ruime collectie zwarte trapleuningen, van hoogwaardige kwaliteit & afwerking op maat, voor een scherpe online prijs. Wij staan hierbij garant voor topkwaliteit trapleuningen en - last but not least - een hoogwaardige poedercoating. Bent u op zoek naar een trapleuning in een specifieke (RAL) kleur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw trapleuning in iedere RAL kleur coaten en dit bestelt u direct eenvoudig & voordelig online! 

Bijzondere trapleuningen van hout.

Ook in uw zoektocht naar een bijzondere houten trapleuning bent u bij LEUNINGvakman.nl aan het juiste adres, maar dan wel altijd met een 'bijzonder accent'. Wij staan voor topkwaliteit hout (zowel eikenhout, beukenhout als meranti), gecombineerd met stijlvolle dragers en einddoppen van RVS, eventueel stoer zwart gecoat. Wij leveren rechte houten leuningen van hout tot 400 cm in een stuk! Trapleuningen van eiken met een stoer zwart accent, landelijk meets modern!

Altijd op maat.

Iedere trapleuning van LEUNINGvakman is een maatwerk product en daar zijn wij trots op! U geeft de gewenste lengte aan en wij zagen de trapleuning van RVS, staal en/of hout op maat in onze eigen werkplaats. Wij zorgen daarnaast voor een perfecte afwerking. Daarnaast worden al onze gebogen trapleuningen ook in eigen beheer op maat 'gewalst'. Bij LEUNINGvakman bent u verzekerd van ouderwets vakmanschap, waarbij uw maatwerk leuning met liefde voor het vak wordt gemaakt. 

Levertijd.

Wij begrijpen dat u - nu u de perfecte trapleuning op maat uitgezocht heeft op LEUNINGvakman.nl - niet kunt wachten tot deze bij u thuis bezorgd wordt. Wij streven dan ook naar een optimale levertijd en zorgen ervoor dat u uw leuning op maat snel thuis ontvangt. U kunt hierbij vertrouwen op de levertijd zoals aangeven op de product detailpagina. Heeft u enorme haast, schroom dan niet om ons even een mailtje te sturen of levering op een specifieke datum haalbaar is, wij zullen er alles aan doen om uw deadline te halen! 

Alles erop en eraan!

U kent het vast wel, die kleine lettertjes 'excl. bevestigingsmaterialen'. Wij staan erop dat u na bezorging direct aan de slag kunt. Wij leveren uw maatwerk trapleuning dan ook altijd met de benodigde schroeven en pluggen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de gaten voor de leuningdragers voorgeboord zijn! 

Service.

U kunt snel en eenvoudig uw maatwerk trapleuning online bestellen, voor een scherpe prijs uiteraard! Wij begrijpen dat het inmeten & monteren van een trapleuning nog wel eens een lastige klus kan zijn, vandaar dat wij uitgebreide instructie video's gemaakt hebben, hiermee helpen wij u uiteraard graag. Heeft u vragen, bel of mail ons dan even. De vakkundige medewerkers van LEUNINGvakman.nl zijn u graag van dienst. En wilt u een 'gebogen leuning' bestellen, of een gecoate trapleuning in een afwijkende RAL kleur, ook dit bestelt u direct online voor een vaste & scherpe prijs! 

Prijs.

Wij staan voor topkwaliteit leuningen - met liefde op maat vervaardigd - voor een eerlijke & scherpe prijs. Wij durven hardop uit te spreken dat u deze kwaliteit trapleuningen - binnen onze standaard afgewerkt - nergens online goedkoper kunt bestellen!

Maatwerk.

LEUNINGvakman is een 'trapleuning specialist' in hart en nieren, met een passie voor RVS en staal! In onze eigen werkplaats realiseren wij de meest prachtige RVS oplossingen op maat, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Heeft u specifieke leuningwensen, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »