RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

RVS trapleuning online

Bestel uw RVS trapleuning online bij RVSvakman. Bij RVSvakman bent u gegarandeerd van 100% RVS trapleuningen, die u in onze webshop eenvoudig online kunt bestellen. Iedere RVS trapleuning wordt in de door u gewenste lengte gezaagd. Daarnaast werken wij uw trapleuning tot in detail af. Ook de gaten t.b.v. de RVS leuningdragers worden door ons gerealiseerd. Een RVS trapleuning online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest!
Online uw RVS trapleuning bestellen.

Uw RVS leuningen online bestellen heeft diverse voordelen. Naast het gemak heeft u uw RVS trapleuning ook zeer snel in huis. Al binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangt u een RVS trapleuning (op maat gezaagd!) in huis. Indien u online bestelt bij RVSvakman hoeft u niet bang te zijn voor lange wachttijden in het geval van maatwerk.

Bent u op zoek naar persoonlijke service? Ook dat kan wanneer u online bestelt. indien u hulp nodig heeft met inmeten of met het monteren van uw RVS trapleuning, zijn onze medewerkers u graag van dienst!

Een RVS trapleuning online bestellen in 3 stappen

Bestel uw RVS trapleuning online in 3 simpele stappen:

Stap 1: Vul de gewenste lengte (in centimters) in.

Stap 2: Kies aan de hand van de lengte uit stap 1, de juiste lengtecategorie. De lengtecategorie bepaalt de prijs en, indien u heeft gekozen voor een trapleuning inclusief leuningdragers, het juiste aantal leuningdragers.

Stap 3: Kies de gewenste afwerking van de uiteinden. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties; RVS einddoppen of dichtlassen.

Ook bij het inmeten van uw RVS trapleuning of het monteren van uw RVS trapleuning, staan de medewerkers van RVSvakman voor u klaar!

© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »