RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Stalen trapleuning


Wanneer u op zoek bent naar een stalen trapleuning, is een RVS trapleuning een perfecte oplossing. Een stalen trapleuning is een prachtig item binnen een moderne inrichting. Gaat u voor modern en strak, dan is een stalen trapleuning echt iets voor u. Bij RVSvakman vind u een uitgebreid assortiment aan RVS trapleuningen, zowel geborsteld als gepolijst!
Diverse soorten stalen trapleuningen, zelfs op maat!

Bij RVSvakman heeft u de keuze uit diverse soorten stalen RVS trapleuningen. Naast de keuze uit zowel geborsteld RVS als gepolijst RVS, bieden we zowel 'vierkanten' als ronde RVS trapleuningen. De ronde trapleuningen bieden de bekende traditionele trapleuning vorm in een modern jasje. Wanneer u echt voor strak gaat, of voor een trendy industriële look, is een vierkante stalen trapleuning wellicht wat u zoekt. Hierbij bieden we diverse modellen, ook met diverse leuningdragers. De vierkante trapleuning van 40*40 mm is echt een robuuste trapleuning. De vierkante variant van 40*10 is wat verfijnder en wanneer u gaat voor de tussenweg, kunt u kiezen voor de 40*20 mm variant.

Maar ook voor een stalen trapleuning op maat kunt u terecht bij RVSvakman.nl. Wanneer het assortiment RVS trapleuningen niet volledig past bij uw wensen, helpen wij u graag bij het realiseren van RVS maatwerk oplossingen, zoals bijvoorbeeld doorlopende en/of gebogen RVS trapleuningen, maar ook RVS balustrades en RVS railingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

En ook topkwaliteit stalen trapleuningen zwart gecoat bestelt u eenvoudig & voordelig online. Deze stoere en moderne trapleuningen zijn voorzien van een hoogwaardige poedercoating. En wilt u toch liever een andere kleur coating dan de RAL 9005 gitzwart (mat)? Wij kunnen de leuning in alle kleuren laten coaten! 
 

Een stalen trapleuning bestellen

Bij RVSvakman kunt u online eenvoudig en snel een stalen RVS trapleuning bestellen. Naast een uitgebreid assortiment bieden wij tevens scherpe prijzen! Iedere bestelling leveren wij inclusief bevestingsmateriaal, zoals de juiste schroeven en pluggen. Verder zorgen wij ervoor dat uw leuning voorgeboord, t.b.v. de leuningdragers, wordt afgeleverd.

Uw stalen trapleuning wordt altijd op maat in de door u gewenste lengte gezaagd en perfect afgewerkt. Hierbij heeft u bij de meeste stalen RVS trapleuningen 2 opties met betrekking tot de afwerking van de uiteinden; RVS einddoppen of het dicht laten lassen van de uiteinden. Nergens ontvangt u een RVS trapleuning op maat sneller; al binnen 3 tot 5 werkdagen na bestelling heeft u deze in huis! Indien gewenst verzorgen wij ook het inmeten en/of het monteren van uw RVS trapleuning.

Waarom eigenlijk een stalen trapleuning?

Waarom zou u moeten kiezen voor een ijzeren trapleuning? Naast de 'looks' zijn er diverse voordelen van een stalen RVS trapleuning. Een trapleuning van staal is duurzaam, stevig en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is het schoon houden / schoonmaken van een stalen trapleuning zeer eenvoudig. Een RVS trapleuning is dan ook geschikt voor zowel binnen als buiten! Deze eigenschap stelt u tevens in staat om de inrichting van binnen als het ware 'door te trekken' naar buiten, wat een nieuwe dimensie geeft aan uw woninginterieur.

© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed