LEUNINGvakman

Veilig online winkelen en betalen


LEUNINGvakman stelt hoge eisen op het gebied van klanttevredenheid. Een optimale online ervaring, waarbij de veiligheid van onze klanten gewaarborgt is, is dan ook een primair onderdeel binnen onze online visie. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij LEUNINGvakman.nl veilig online kunt winkelen en uw trapleuning van RVS of trapleuning van hout veilig online kunt betalen!

LEUNINGvakman is lid van online keurmerk Webwinkel Keur.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn van groot belang om het vertrouwen van u, onze klanten, te winnen. Een online keurmerk is dan ook van groot belang. LEUNINGvakman is dan ook aangesloten bij Webwinkel keur. Hierdoor weet u zeker dat:

- De identiteit van de LEUNINGvakman - voorheen RVSvakman - gecontroleerd en bevestigd is.
- LEUNINGvakman voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
-LEUNINGvakman diverse manieren biedt om contact op te nemen
- Klantbeoordelingen overLEUNINGvakman onafhankelijk geplaatst kunnen worden
-LEUNINGvakman de algemene voorwaarden en het privacy statement duidelijk beschikbaar stelt
- U altijd bij WebwinkelKeur terecht kunt voor een geschilbemiddeling
- U altijd bij GeschilOnline.nl terecht kunt voor een bindende uitspraak

Online betalen binnen een SSL omgeving

Uiteraard is een veilige omgeving waarbinnen u uw betaling af kunt ronden van groot belang. Vandaar ook dat het gehele betalingsverkeer bij LEUNINGvakman.nl binnen een SSL omgeving wordt afgehandeld, oftewel een beveiligde webomgeving. U herkent een beveiligde webomgeving aan de https:// aan het begin van de URL.

Bij LEUNINGvakman is de online omgeving waarin u uw betaling afrond beveiligd volgens de SSL technologie. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt in het geval van een beveiligde electronische transactie die online, oftewel via het internet, plaatsvind. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een public key encryption technologie, waarin de overdracht van data 'versleuteld' plaatsvind.

Mocht u desondanks twijfeld hebben, dan bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor de betaalmethoden 'overboeking / overschrijven via bank'.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »