LEUNINGvakman

Filters
 • Vorm
 • Type leuning
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige beuken trapleuningen gecombineerd met moderne RVS leuningdragers en einddoppen; Een unieke combinatie tussen het warme beukenhout en de 'coole' uitstraling RVS. Alle trapleuningen beuken worden op maat voor u vervaardigd en bestaan uit topkwaliteit beukenhout en leuningdragers en einddoppen van 100% geborsteld RVS. Daarnaast bestaan onze leuningen, tot 400 cm, uit 1 stuk en staan wij garant voor een zorgvuldige afwerking, een stevige verpakking, een levering binnen 3 tot 5 werkdagen en dit allemaal met behoud van een scherpe prijs.

  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   Prachtige leuning van beukenhout met RVS dragers en eindoppen. Super mooi eindresultaat met variabele dragers. Scherpe prijzen, Snel in huis, Op maat gemaakt, Topkwaliteit!

   €93,50
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 2

   Een mooie trapleuning van beukenhout met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat voor u gemaakt, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €82,25
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 3

   Mooie beukenhouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat vervaardigd!

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van beukenhout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij LEUNINGvakman.nl!

   €87,00
  • Trapleuning beuken incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige beuken trapleuning inclusief vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een bijzondere combinatie van natuurlijk en strak! Altijd op maat, Scherp geprijsd, Snel in huis.

   €100,50
  • Trapleuning beuken

   De Trapleuning beuken rond bestelt u eenvoudig bij LEUNINGvakman.nl. Topkwaliteit trapleuningen van beukenhout, op maat gezaagd, snel in huis, scherp geprijsd!

   €52,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   Prachtige leuning van gelakt beukenhout met RVS dragers & doppen. Prachtig geheel met variabele dragers TYPE 1. Scherpe prijs, Snel in huis & Op maat gemaakt!

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 2

   Trapleuning van beukenhout - gelakt - met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €87,75
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 3

   Mooie beukenhouten trapleuning - gelakt- met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Op maat!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van beukenhout - gelakt- met RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis & scherp geprijsd!

   €92,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige beuken trapleuning, gelakt, inclusief vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een bijzondere combinatie van natuurlijk en strak! Altijd op maat, Scherp geprijsd!

   €106,00
  • Trapleuning beuken gelakt

   De Trapleuning beuken gelakt rond bestelt u eenvoudig bij LEUNINGvakman.nl. Topkwaliteit trapleuningen van beukenhout, op maat gezaagd, snel in huis, scherp geprijsd!

   €57,75
  • Trapleuning beuken gelakt en gebeitst incl. dragers TYPE 3

   Mooie beukenhouten trapleuning - gelakt & gebeitst - met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat!

   €94,50
  • Trapleuning beuken gelakt en gebeitst incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van beukenhout - gelakt & gebeitst - met RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis & scherp geprijsd!

   €94,50
  • Trapleuning beuken gelakt en gebeitst

   De Trapleuning beuken gelakt en gebeitst rond bestelt u eenvoudig bij LEUNINGvakman.nl. Topkwaliteit trapleuningen van beukenhout, op maat gezaagd, snel in huis, scherp geprijsd!

   €59,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   Mooie beukenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 1. Traditionele beuken leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   Mooie beukenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 3. Traditionele beuken leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €123,50
  • Trapleuning beuken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   Mooie beukenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 4. Traditionele beuken leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €123,50

Diverse leuningdragers van RVS.

Binnen ons assortiment beukenhouten trapleuningen inclusief RVS leuningdragers en RVS einddoppen hebben wij een selectie gemaakt van de meest gevraagde RVS leuningdragers. Wenst u een beukenhouten trapleuning met een andere RVS leuningdrager? Neem dan even contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde trapleuningen van hout.

 

Beukenhout en RVS; een prachtige combinatie.

Bij LEUNINGvakman vindt u een mooie selectie trapleuningen van beuken. Naast onbewerkt beuken (naturel) kunt u ook kiezen voor gelakt beukenhout en gelakt en gebeitst beukenhout. De leuningdragers en einddoppen betreffen RVS 304, geborsteld afgewerkt. Het mooie beukenhout in combinatie met de ronde vormgeving van de leuning geeft een warme uitstraling. De accenten van RVS geven vervolgens net dat moderne, strakke tintje aan de leuning; Een prachtige combinatie.

Een trapleuning van beukenhout

Beukenhout is het hout afkomstig van de Fagus Sylvatica (de beuk) en is de belangrijkste industriële loofhoutsoort in Nederland en België. De prachtige licht geelbruine kleur, met de donkere druppelvormige tekening die zo kenmerkend is voor beukenhout, straalt warmte uit. Beukenhout is een vaste en redelijk harde houtsoort en wordt veelvuldig toegepast bij het vervaardigen van meubilair. Een bijzondere eigenschap van beukenhout is het feit dat het bijna niet splintert, waardoor het erg geschikt is voor bijvoorbeeld trappen (en trapleuningen uiteraard). Beukenhout heeft een neutrale, zachte kleur en is daardoor in een grote variëteit aan interieurstijlen toepasbaar. Een toegankelijke houten trapleuning die, zeker in combinatie met de prachtige RVS leuningdragers en einddoppen, prima past in een modern, strak, maar ook in een landelijk interieur. 

Andere houtsoorten; eiken trapleuningenmeranti trapleuningen.   
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »