LEUNINGvakman

Filters
  • Vorm
  • Bevestiging dragers
  • Locatie
  • Houtbewerking

Prachtige beuken trapleuningen gecombineerd met moderne RVS leuningdragers en einddoppen; Een unieke combinatie tussen het warme beukenhout en de 'coole' uitstraling RVS. Alle trapleuningen beuken worden op maat voor u vervaardigd en bestaan uit topkwaliteit beukenhout en leuningdragers en einddoppen van 100% geborsteld RVS. Daarnaast bestaan onze leuningen, tot 400 cm, uit 1 stuk en staan wij garant voor een zorgvuldige afwerking, een stevige verpakking, een levering binnen 3 tot 5 werkdagen en dit allemaal met behoud van een scherpe prijs.

Diverse leuningdragers van RVS.

Binnen ons assortiment beukenhouten trapleuningen inclusief RVS leuningdragers en RVS einddoppen hebben wij een selectie gemaakt van de meest gevraagde RVS leuningdragers. Wenst u een beukenhouten trapleuning met een andere RVS leuningdrager? Neem dan even contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde trapleuningen van hout.

 

Beukenhout en RVS; een prachtige combinatie.

Bij LEUNINGvakman vindt u een mooie selectie trapleuningen van beuken. Naast onbewerkt beuken (naturel) kunt u ook kiezen voor gelakt beukenhout en gelakt en gebeitst beukenhout. De leuningdragers en einddoppen betreffen RVS 304, geborsteld afgewerkt. Het mooie beukenhout in combinatie met de ronde vormgeving van de leuning geeft een warme uitstraling. De accenten van RVS geven vervolgens net dat moderne, strakke tintje aan de leuning; Een prachtige combinatie.

Een trapleuning van beukenhout

Beukenhout is het hout afkomstig van de Fagus Sylvatica (de beuk) en is de belangrijkste industriële loofhoutsoort in Nederland en België. De prachtige licht geelbruine kleur, met de donkere druppelvormige tekening die zo kenmerkend is voor beukenhout, straalt warmte uit. Beukenhout is een vaste en redelijk harde houtsoort en wordt veelvuldig toegepast bij het vervaardigen van meubilair. Een bijzondere eigenschap van beukenhout is het feit dat het bijna niet splintert, waardoor het erg geschikt is voor bijvoorbeeld trappen (en trapleuningen uiteraard). Beukenhout heeft een neutrale, zachte kleur en is daardoor in een grote variëteit aan interieurstijlen toepasbaar. Een toegankelijke houten trapleuning die, zeker in combinatie met de prachtige RVS leuningdragers en einddoppen, prima past in een modern, strak, maar ook in een landelijk interieur. 

Andere houtsoorten; eiken trapleuningenmeranti trapleuningen.   
© Copyright 2020 LEUNINGvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »