LEUNINGvakman

Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige eiken trapleuningen gecombineerd met stijlvolle RVS leuningdragers en einddoppen; Een bijzondere combinatie tussen de warme en natuurlijke uitstraling van het mooie eikenhout en de moderne en strakke look van RVS. Iedere trapleuning hout wordt op maat voor u vervaardigd en bestaat uit topkwaliteit eikenhout en 100% RVS leuningdragers en einddoppen, geborsteld afgewerkt. Daarnaast Daarnaast bestaan onze leuningen, tot 400 cm, uit 1 stuk en bent u bij ons verzekerd van een perfecte afwerking, secure verpakking, snelle levering en tevens een scherpe prijs.

  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   Prachtige leuning van eikenhout met RVS dragers en einddoppen. Prachtig geheel met de variabele dragers. Scherpe prijzen, Snel in huis, Op maat gemaakt, Topkwaliteit!

   €103,75
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 2

   Een mooie trapleuning van eikenhout met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat voor u gemaakt, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €92,50
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 3

   Mooie eikenhouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat vervaardigd!

   €97,25
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van eikenhout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij LEUNINGvakman.nl!

   €97,25
  • Trapleuning eiken incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige eiken trapleuning inclusief vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een bijzondere combinatie van natuurlijk en strak! Altijd op maat, Scherp geprijsd, Snel in huis.

   €110,50
  • Trapleuning eiken

   Een prachtige ronde trapleuning van (onbewerkt) eikenhout bij LEUNINGvakman.nl. Altijd op maat gezaagd, topkwaliteit, snel in huis & scherp geprijsd!

   €63,50
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   Prachtige leuning van eikennhout met RVS dragers en eindoppen. Super mooi eindresultaat met variabele dragers. Scherpe prijzen, Snel in huis, Op maat gemaakt, Topkwaliteit!

   €110,25
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 2

   Een mooie trapleuning van gelakt eikenhout met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat gemaakt, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €99,00
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 3

   Mooie gelakte eikenhouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Op maat & Snel in huis!

   €103,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van eikenhout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van traditioneel en modern! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij LEUNINGvakman.nl!

   €103,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige eiken trapleuning, gelakt, met vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een unieke combinatie tussen natuurlijk en modern! Scherpe prijzen, Snel in huis, Altijd op maat!

   €117,25
  • Trapleuning eiken gelakt

   De Trapleuning eiken gelakt rond bestelt u eenvoudig bij LEUNINGvakman.nl. Topkwaliteit trapleuningen van eikenhout, op maat gezaagd, snel in huis, scherp geprijsd!

   €69,95
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 1

   Mooie eikenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 1. Traditionele leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €134,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 3

   Mooie eikenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €134,75
  • Trapleuning eiken gelakt incl. zwarte dragers TYPE 4

   Mooie eikenhouten trapleuning met zwarte leuningdragers TYPE 4. Traditionele leuning met strakke en moderne dragers - zwart gecoat RAL 9005 gitzwart.

   €134,75


Bijzondere trapleuningen van eikenhout gecombineerd met RVS.

Bij LEUNINGvakman vindt u een selectie eikenhouten trapleuningen, zowel onbewerkt (naturel) als gelakt, met diverse RVS leuningdragers, geborsteld afgewerkt. Tevens heeft u de keuze uit het toevoegen van RVS einddoppen aan de leuning, voor een bijzonder accent. Zowel de vorm als het materiaal van de trapleuning zelf is traditioneel. Met de warme en natuurlijke uitstraling van het mooie eikenhout creëert u een aangename sfeer. De prachtige RVS leuningdragers en einddoppen bieden net dat extra accent dat van deze trapleuning een modern interieurdecoratie item maakt. De bijzondere look van RVS gecombineerd met eikenhout; Modern en stijlvol. 

Diverse leuningdragers van RVS.

Bij LEUNINGvakman vindt u een uitgebreide selectie RVS leuningdragers die geschikt zijn voor een 'ronde trapleuning' met een diameter van 42,4 mm. Wij hebben dan ook bewust gekozen voor een diameter van 42,4 bij zowel de houten trapleuningen als de RVS trapleuningen, zodat in principe alle RVS leuningdragers voor beide varianten geschikt zijn. Binnen de selectie trapleuningen van eikenhout hebben wij de meest populaire leuningdragers toegevoegd binnen het 'standaard assortiment'.

Heeft u een RVS leuningdrager gezien waar uw voorkeur naar uitgaat, maar die niet terugkomt in combinatie met een eikenhouten trapleuning? Neem dan even contact met ons op, stuur een mailtje naar [email protected], waarin u aangeeft welke houten trapleuning u wenst en met welke leuningdragers en wij sturen u op korte termijn een reactie waarin wij duidelijk aangeven of dit mogelijk is en zo ja wat de prijs hiervan is. Wij zijn u graag van dienst met een gericht antwoord.

Eikenhout; Klassiek, Warm, Sfeervol, Tijdloos.

Eikenhout is de bekendste houtsoort en de 'traditionele' houtsoort voor het vervaardigen van meubilair evenals deuren en trappen. Eikenhout is sterk en hard maar wel relatief eenvoudig te bewerken. De trapleuningen van LEUNINGvakman.nl zijn vervaardigd uit Europees eiken, de traditionele 'soort' eikenhout. Eiken staat bekend om de mooie spiegel (mergstralen) en heeft een warme, natuurlijke, klassieke en warme uitstraling, maar is desondanks tijdloos. Een trapleuning van eiken is in veel verschillende interieurstijlen 1-op-1 door te voegen, zeker in combinatie met RVS leuningdragers en einddoppen, waarmee de trapleuning van eikenhout ook past binnen een strak, hip en modern interieur. 

Andere houtsoorten; trapleuning van beukentrapleuning van meranti
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »