RVSvakman

 • TOPKWALITEIT - 100% RVS
 • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
 • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD
Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking
Prachtige mahonie trapleuningen met stijlvolle RVS leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van het kenmerkende rode hout met de strakke en moderne lok van RVS. Het resultaat van deze mix is een prachtige selectie mahonie trapleuningen van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Al onze mahonie leuningen worden voor u op maat gezaagd, perfect afgewerkt, voorgeboord, uitgebreid gecontroleerd, secuur verpakt en snel bezorgd. Daarnaast ook niet onbelangrijk: Al onze houten trapleuningen, tot 400 cm, bestaan uit 1 stuk (1 geheel).
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 2

   Een mooie trapleuning van mahonie met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat voor u gemaakt, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €85,25
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 3

   Mooie mahoniehouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat vervaardigd!

   €89,95
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van mahoniehout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij RVSvakman.nl!

   €90,00
   Meer info
  • Trapleuning mahonie incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige mahonie trapleuning inclusief vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een bijzondere combinatie van natuurlijk en strak! Altijd op maat, Scherp geprijsd, Snel in huis.

   €103,50
   Meer info
  • Trapleuning mahonie

   Een prachtige houten trapleuning van mahonie bij RVSvakman.nl; Speciaal voor u op maat gezaagd, scherp geprijsd, topkwaliteit en Snel in huis!

   €57,25
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 3

   Mooie mahoniehouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat vervaardigd!

   €97,50
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van mahoniehout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van traditioneel en modern! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij RVSvakman.nl!

   €96,50
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige mahonie trapleuning, gelakt, met vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een unieke combinatie tussen natuurlijk en modern! Scherpe prijzen, Snel in huis, Altijd op maat!

   €110,00
   Meer info
  • Trapleuning mahonie gelakt

   De Trapleuning mahonie gelakt rond bestelt u eenvoudig bij RVSvakman.nl. Topkwaliteit trapleuningen van mahoniehout, op maat gezaagd, snel in huis, scherp geprijsd!

   €63,75
   Meer info

Een gerichte selectie trapleuningen van mahonie.

Binnen ons assortiment mahonie trapleuningen inclusief RVS leuningdragers hebben wij een gerichte selectie van de populairste leuningdragers gekozen. Deze leuningdragers zijn vervolgens gecombineerd met de mahonie leuningen en dit vormt het basis assortiment van RVSvakman.nl. 

Heeft u een leuningdrager op het oog die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een leuning van mahonie mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. 

Bij RVSvakman vindt u een mooie selectie mahonie trapleuningen waarbij u kunt kiezen tussen onbewerkt (ook wel blank en naturel genoemd) en gelakt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse RVS leuningdragers en een drietal afwerkingen van de uiteinden van de leuning. Zo kunt u een bijzonder RVS accent toevoegen met RVS einddoppen, of kiezen voor een 'houten uiteinde', zowel bol afgewerkt als recht afgezaagd (vellingkant). 

Een mahonie trapleuning

Mahonie is een van de bekendste houtsoorten en de rode kleur van mahonie is zo populair dat 'mahonie' op dit moment ook wordt gebruikt om deze kleur aan te duiden. Mahonie is een stabiele houtsoort met een prachtige rode kleur. 

Andere houtsoorten; trapleuningen eikenhout, trapleuningen beukenhout, trapleuningen merantihout.  
© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Powered by Lightspeed