RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Prachtige mahonie trapleuningen met stijlvolle RVS leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van het kenmerkende rode hout met de strakke en moderne lok van RVS. Het resultaat van deze mix is een prachtige selectie mahonie trapleuningen van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Al onze mahonie leuningen worden voor u op maat gezaagd, perfect afgewerkt, voorgeboord, uitgebreid gecontroleerd, secuur verpakt en snel bezorgd. Daarnaast ook niet onbelangrijk: Al onze houten trapleuningen, tot 400 cm, bestaan uit 1 stuk (1 geheel).

Een gerichte selectie trapleuningen van mahonie.

Binnen ons assortiment mahonie trapleuningen inclusief RVS leuningdragers hebben wij een gerichte selectie van de populairste leuningdragers gekozen. Deze leuningdragers zijn vervolgens gecombineerd met de mahonie leuningen en dit vormt het basis assortiment van RVSvakman.nl. 

Heeft u een leuningdrager op het oog die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een leuning van mahonie mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. 


Bij RVSvakman vindt u een mooie selectie mahonie trapleuningen waarbij u kunt kiezen tussen onbewerkt (ook wel blank en naturel genoemd) en gelakt. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse RVS leuningdragers en een drietal afwerkingen van de uiteinden van de leuning. Zo kunt u een bijzonder RVS accent toevoegen met RVS einddoppen, of kiezen voor een 'houten uiteinde', zowel bol afgewerkt als recht afgezaagd (vellingkant). 


Een mahonie trapleuning

Mahonie is een van de bekendste houtsoorten en de rode kleur van mahonie is zo populair dat 'mahonie' op dit moment ook wordt gebruikt om deze kleur aan te duiden. Mahonie is een stabiele houtsoort met een prachtige rode kleur. 

Andere houtsoorten; trapleuningen eikenhout, trapleuningen beukenhout, trapleuningen merantihout.  
© Copyright 2019 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »