LEUNINGvakman

Filters
 • Vorm
 • Bevestiging dragers
 • Locatie
 • Houtbewerking

Prachtige meranti trapleuningen met stijlvolle RVS leuningdragers en uiteinden; Een bijzondere mix van natuurlijk / warm en modern / strak. Het resultaat van deze mix is een prachtige selectie houten trapleuningen van topkwaliteit, voor een zeer scherpe prijs. Al onze trapleuningen van meranti bestaan, tot 400 cm, uit 1 stuk, worden op maat voor u gezaagd, uitgebreid gecontroleerd en perfect afgewerkt. En ook niet onbelangrijk; goed verpakt en al binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis bezorgd!

  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 1 - VARIABEL

   Prachtige leuning van merantihout met RVS dragers en einddoppen. Prachtig geheel met de variabele dragers. Scherpe prijzen, Snel in huis, Op maat gemaakt, Topkwaliteit!

   €87,75
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 2

   Een mooie trapleuning van merantihout met RVS dragers TYPE 2; Traditionele vormgeving met een moderne twist! Op maat voor u gemaakt, Snel in huis, Scherp geprijsd!

   €76,50
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 3

   Mooie merantihouten trapleuning met RVS leuningdragers TYPE 3. Traditionele leuning met strakke en moderne accenten. Snel in huis, Scherp geprijsd, Altijd op maat vervaardigd!

   €81,25
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 4

   Trapleuning van merantihout incl. RVS leuningdrager TYPE 4. Bijzondere mix van warm en strak! Altijd op maat, snel in huis, Scherp geprijsd, Topkwaliteit bij LEUNINGvakman.nl!

   €81,25
  • Trapleuning meranti incl. dragers TYPE 11

   Een prachtige meranti trapleuning inclusief vierkante RVS leuningdragers TYPE 11, een bijzondere combinatie van natuurlijk en strak! Altijd op maat, Scherp geprijsd, Snel in huis.

   €94,75
  • Trapleuning meranti

   Een prachtige trapleuning van meranti, op maat voor u vervaardigd, super snel in huis, scherp geprijsd en van topkwaliteit online bij LEUNINGvakman.nl!

   €48,50

Meranti leuningen met diverse RVS leuningdragers.

Binnen ons assortiment meranti leuningen inclusief RVS leuningdragers en uiteinden hebben wij een selectie van de populairste leuningdragers gemaakt. Het kan natuurlijk altijd dat u de voorkeur geeft aan een andere leuningdrager die hier niet bij staat. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op. In principe zijn alle RVS leuningdragers 'rond' ook geschikt voor onze ronde houten trapleuningen. Wij zullen u op korte termijn terugkoppeling geven of deze drager in combinatie met een meranti leuning mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn. 


Bij LEUNINGvakman vindt u een mooie selectie meranti leuningen, waarbij u in basis de keuze heeft uit onbewerkt  meranti (ook wel blank en naturel genoemd) en meranti gelakt. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse leuningdragers van RVS en ook kunt u kiezen uit een drietal afwerkingen van de uiteinden; RVS einddoppen, bol en recht. 

Een meranti trapleuning

Meranti, ook wel merantihout genoemd, is een verzamelnaam voor hout afkomstig uit Zuidoost Azië. Het Meranti hout van LEUNINGvakman.nl komt uit Maleisië. Meranti is een populaire houtsoort voor de bouw en in Nederland zelfs het meest gebruikte tropische hout in de bouw. De mooie rood-bruin-roze tint en mooie tekeningen van meranti hout in combinatie met de sterke eigenschappen van het hout; duurzaam, optimale prijs-kwaliteit verhouding en goed te bewerken, maken meranti tot een gewilde houtsoort voor o.a. trapleuningen. 

Andere houtsoorten; trapleuningen eikentrapleuningen beuken.   
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »