LEUNINGvakman

HOUD REKENING MET ENKELE DAGEN EXTRA LEVERTIJD I.V.M. HET CORONAVIRUS. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
Filters
  • Vorm
  • Bewerking
  • Bevestiging dragers
  • Locatie

Een stalen trapleuning, stoer & robuust, voor een moderne, trendy en industriële look. Trapleuningen van staal bestelt u, volledig op maat, eenvoudig online bij LEUNINGvakman.nl. Wij vervaardigen de leuning van (ruw / zwart / blauw) staal in eigen beheer, zagen de leuning in de gewenste lengte, lassen de uiteinden met de hand dicht en zorgen voor het voorboren. En natuurlijk leveren wij uw leuning met de leuningdragers inclusief alle montage benodigdheden zoals schroeven, bouten en pluggen. Een stalen trapleuning kopen doet u bij LEUNINGvakman.nl!

Leuning van zwart / blauw staal inclusief coating.

De stalen trapleuningen van LEUNINGvakman zijn vervaardigd uit WGW staal. Dit is een vrij ruw materiaal, dat normaal gesproken als constructiestaal (voor binnen) gebruikt wordt. Bij LEUNINGvakman.nl zijn zowel de trapleuningen als de trapleuningdragers vervaardigd uit onbewerkt WGW staal. WGW staal is relatief donker van kleur en wordt daarom ook wel eens zwart staal genoemd. Andere benamingen van WGW staal zijn; onbewerkt staal, onbehandeld staal en blauwstaal. 

Een stalen trapleuning zonder behandeling is niet (optimaal) geschikt is als gebruiksvoorwerp, zeker niet in het geval van een trapleuning die vaak vastgehouden zal worden. Daarom behandelen wij alle stalen trapleuningen altijd met een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo blijft de bijzondere look van onbewerkt / zwart WGW staal gecombineerd met het gebruiksgemak van gecoat staal. 

Een leuning van staal, perfect op maat!

Een stalen trapleuning wordt bij LEUNINGvakman.nl altijd speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij zagen uw leuning in eigen werkplaats perfect op maat, lassen de uiteinden dicht en werken deze vervolgens naar wens voor u bij. Ook dragen wij zorg voor het 'voorboren' van de leuning t.b.v. montage van de leuningdragers. Vervolgens wordt de leuning, en de leuningdragers uiteraard, voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo is uw leuning niet alleen heel mooi, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Wel zo fijn!

Uiteraard wordt uw leuning vervolgens door onze medewerkers zorgvuldig verpakt en voordat wij de leuning overdragen aan onze transporteur, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum. Uw stalen leuning is bij LEUNINGvakman dus altijd een uniek maatwerk product!

Een gerichte collectie, met alles 'erop en eraan'.

Wij hebben een gerichte collectie stalen trapleuningen samengesteld. Naast drie typen leuningen, waarbij u kunt kiezen uit rond, rechthoekig (40x20) en vierkant (40x40), kunt u ook kiezen uit de combinatie met 2 typen leuningdragers, namelijk TYPE 1 en TYPE 3. de stalen leuningdrager TYPE 1 betreft een klassiek model in een modern jasje (qua materiaal), waarbij de drie bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Gaat u voor een 'strakke look', dan is TYPE 3 een mooie optie, waarbij de bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn. TYPE 3 betreft namelijk een 'blinde montage' met een stokbout. 

En bestelt u bij ons een trapleuning van zwart / blauw staal inclusief leuningdragers, dan kunt u ervan uitgaan dat u alles geleverd krijgt dat u nodig heeft voor montage. Dus, naast de leuning en de dragers, ontvangt u ook de schroeven, bouten en de juiste pluggen. Zo kunt u meteen aan de slag!

En wilt u ook het inmeten en monteren uitbesteden? Naast onze uitgebreide handleidingen, die u online terug kunt vinden, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, kunt u ons altijd een mailtje sturen of bellen. Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies. Dit geldt natuurlijk ook voor montage. Zowel het inmeten van uw trapleuning als het monteren van uw trapleuning bieden wij tegen vaste prijzen aan en deze kunt u online dan ook eenvoudig 'mee bestellen'.

© Copyright 2020 LEUNINGvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »