Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Gebogen trapleuning brons - OP MAAT - ronde koperen leuningen met buiging naar wens!

Een gebogen bronzen / koperen trapleuning bestelt u bij LEUNINGvakman.nl - eenvoudig online & altijd perfect op maat! Ook het buigen (walsen) van een trapleuning kunt u aan onze ervaren vakmannen overlaten. Alle onderstaande oud brons / koper look trapleuningen kunnen incl. buiging naar wens bestelt worden! Op de product detailpagina vindt u uitgebreide informatie en wordt ook het inmeten van een gebogen trapleuning met video's duidelijk toegelicht. Altijd een prachtige gebogen trapleuning met luxe bruine metallic poedercoating op maat, voordelig online & snel in huis!

Een bestaande gebogen trapleuning namaken? Dat kan & dan hoeft u een stuk minder informatie in te voeren! Meer informatie vindt u op de product detailpagina van onderstaande brons / koper look trapleuningen.

Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief.


Brons tijdelijk niet leverbaar.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om uw trapleuning te coaten in de metallic kleur brons. Voor iets bijzonders kunt u ook gebruik maken van onze “RAL kleur naar wens” service.