LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

Zwarte RVS bolkop inbusschroef - M5 - 12 mm - laagbolkopschroef met binnenzeskant

Zwarte bolkop inbusschroef van RVS - laagbolkopschroef met binnenzeskant - M5 - 12 mm. Een RVS bolkopschroef - inclusief zwarte poedercoating - met binnenzeskant M5 x 12 mm. Onze zwarte bolkop inbusschroeven zijn speciaal geschikt voor de montage van onze zwarte leuninghouders aan een trapleuning. Deze zwarte schroeven zijn geschikt voor de zwarte houders die met 2 schroeven aan de trapleuning bevestigd worden (dit betreft het overgrote gedeelte van onze houders, zoals de type 1, 3, 4, etc.). 

Wanneer u bij ons een trapleuning zwart inclusief leuninghouders bestelt, ontvangt u deze altijd inclusief de juiste bevestigingsmateriaal, incl. de juiste zwarte schroeven. Echter is het altijd verstandig om - al is het maar voor de zekerheid - een aantal extra schroeven in huis te hebben.

LET OP: Bestelt u bij ons een losse zwarte leuninghouder, dan ontvangt u deze schroeven niet.  

ADVIES: Gebruik - zeker bij schroeven inclusief poedercoating - altijd het juiste bitje bij het vastdraaien van de schroeven. Dit om krasjes en/of eventuele beschadigingen in de coatinglaag te voorkomen.

TIP:
U kunt bij ons ook nog een lakstift bestellen met zwarte coating, hiermee kunt u de schroeven - na bevestiging - mooi bijwerken in het geval van krasjes / beschadigingen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »