Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Extra - alle additionele (trapleuning) accessoires, onderdelen & diensten van LEUNINGvakman.nl

Alle "extra" onderdelen, accessoires & diensten die onze collectie trapleuningen compleet maakt. Met een ruime collectie RVS onderdelen, zoals einddoppen, bochten, flenzen & schroeven, bestelt u bij ons de meest gevraagde bijproducten eenvoudig online mee. Daarnaast vindt u diverse producten voor schoonmaak & onderhoud, maar ook additionele diensten, zoals bijvoorbeeld het inmeten van uw trapleuning(en) op locatie in Nederland. 

RVS accessoires en extra's voor een perfect passende trapleuning!

Wij streven naar een uitgebalanceerde online collectie - ook op het gebied van bijproducten, onderdelen & extra diensten - zodat u altijd slaagt in uw zoektocht naar een trapleuning die perfect past. Laten we beginnen met een ruime collectie RVS trapleuning onderdelen & accessoires. Met een gerichte collectie RVS bochten, RVS koppelstukken, RVS muurflenzen, RVS schroeven & RVS schoonmaak producten - zoals een goede RVS cleaner & een RVS krasverwijderaar polijstpad - kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bent u specifiek op zoek naar een RVS accessoire en kunt u deze bij ons online niet vinden, neem dan even contact met ons op, de kans is groot dat wij u gericht van dienst kunnen zijn. 

Daarnaast vindt u bij ons ook een gerichte collectie coating lakstiften, met precies dezelfde coating als die wij voor de "vaste RAL kleur" trapleuningen gebruiken, oftewel RAL 9005, RAL 7021, RAL 7016, RAL 9010 en RAL 9016. Hiermee kunt u kleine krasjes / beschadigingen effectief "bij tippen", wel zo handig! Ook kunt u bij ons een boor & tapset - voor het voorboven van uw trapleuning - bestellen. En bent u op zoek naar een maatwerk trapleuning incl.  een (dubbele) verstekhoek, ook deze optie vindt u hier. Een verstekhoek dient u als "apart product" toe te voegen aan uw bestelling. Wilt u zeker zijn van een perfect passende trapleuning, dan kunt u ook het inmeten van uw trapleuning(en) overlaten aan de medewerkers van LEUNINGvakman.nl. Voor een scherpe vaste prijs komen wij bij u thuis (in Nederland) op locatie inmeten. Alles voor een perfect passende trapleuning bij LEUNINGvakman.nl!