Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Leuninghouders wit - Altijd de juiste houder voor uw trapleuning - Leuningdragers wit gecoat!

Een leuninghouder wit bestellen doet u - ook per stuk - voordelig online bij LEUNINGvakman.nl, de online trapleuning specialist! Met een gerichte collectie trapleuningen wit gecoat, mag een uitgebreid assortiment witte trapleuninghouders uiteraard niet ontbreken! Onze witte leuningdragers betreffen topkwaliteit RVS met een hoogwaardige witte fijnstructuur coating. Bij al onze witte trapleuninghouders heeft u de keuze uit RAL 9010 of RAL 9016. Gaat u voor een moderne trapleuning met een frisse uitstraling, dan zijn onze witte houders een mooie optie! Uiteraard bestelt u bij ons ook een witte trapleuning incl. dragers - perfect op maat - eenvoudig online. Wat uw wensen ook zijn, altijd de juiste (witte) leuningdrager voor uw trapleuning bij LEUNINGvakman.nl! 

Een witte trapleuninghouder in RAL 9010 of RAL 9016?

Een witte trapleuning houder van LEUNINGvakman.nl betreft een RVS leuningdrager, die - op bestelling - voorzien wordt van een hoogwaardige poedercoating. Deze poedercoating betreft standaard een fijnstructuur poedercoating in RAL kleur 9010 (gebroken wit) of RAL 9016 (verkeerswit). 9010 is nog altijd de meest gebruikte witte kleurtint in Nederland, echter betreft dit wel een iets zachtere "gebroken wit" kleurtint. Een leuningdrager in RAL 9016 oogt wat meer helder wit (met name in directe vergelijking). De fijnstructuur coating zorgt voor een mooie matwitte kleur van uw leuninghouder, maar is ook sterker & minder krasgevoelig. 

Leuning houders wit: Fris & modern! 

Witte accenten in uw interieur zijn weer helemaal hip. Wit oogt fris & ruimtelijk, maar ook modern en - in het geval van een stalen trapleuning(houder) - ook een tikkeltje 'eigentijds'. Wilt u uw trapleuning (gedeeltelijk) in een gelijke kleur vervaardigen als bijv. de muur en/of trap, dan zijn de witte trapleuning beugels een mooie toegankelijke optie, ook te gebruiken in combinatie met bijv. een houten trapleuning. Wat uw wensen ook zijn, met een witte leuningdrager van LEUNINGvakman.nl bent u verzekerd van een fris & modern accent bij uw trap(leuning).