Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
 • Lorem ipsum

Garantie bij LEUNINGvakman.nl

Kort en krachtig: Bij LEUNINGvakman - voorheen RVSvakman.nl - ontvangt u altijd 2 jaar productgarantie. LEUNINGvakman.nl staat garant voor hoogwaardige materialen en zorgvuldig maatwerk zoals lassen, snijden, slijpen, zagen & buigen - dat (met de hand) door ervaren medewerkers wordt uitgevoerd. Wij werken met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, waardoor onze trapleuningen (van RVS, staal & smeedijzer) en leuninghouders van (van RVS & staal) - eventueel inclusief hoogwaardige poedercoating - extreem duurzaam zijn.


Garantievoorwaarden van LEUNINGvakman.nl

 • De garantietermijn gaat in op de dag van levering. Om aanspraak te maken op de garantievoorwaarden dient u een bewijs aan van aankoop te kunnen overleggen. Bewaar uw factuur dus goed!
 • Er is geen sprake van garantie in het geval van; Natuurlijke slijtage van producten die aan standaard slijtage onderhevig zijn. Belangrijk om hierbij rekening te houden met het feit dat dit bij specifieke producten meer / eerder / in grotere mate van toepassing is.
 • Er is geen sprake van garantie in het geval van; Schade die te wijten is aan de consument al dan niet derde partijen die onjuist gebruik maken van het product / de producten.
 • Er is geen sprake van garantie in het geval van; Schade die ontstaan is tijdens het verwerken van het product / de producten en overige oorzaken van buitenaf.
 • Montage en/of demontage kosten vallen buiten de garantievoorwaarden. Kosten die u (koper) maakt t.b.v montage of die ontstaan uit montage en/of demontage werkzaamheden vallen beide niet binnen de garantievoorwaarden en LEUNINGvakman.nl is hier nimmer voor aansprakelijk.
 • Een defect en/of mankement evenals eventuele vervolgschade ontstaan door -, verkeerde montage - en/of onjuist gebruik van het product / de producten valt buiten de garantievoorwaarden en LEUNINGvakman is hier nimmer voor aansprakelijk.
 • Indien er een probleem is m.b.t. de juiste producten en/of de juiste aantallen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Hierbij zullen wij onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk naar behoren op te lossen. In het geval producten geretourneerd dienen te worden, kunt u gebruik maken van onze retour procedure.
 • Indien er sprake is van schade dient u dit binnen 24 uur na levering schriftelijk te vermelden aan LEUNINGvakman (een e-mail inclusief foto's van verpakking + van de schade is voldoende). Ook kunt u hierbij gebruik maken van ons klachtenformulier (niet verplicht).

  LET OP: Wij verzoeken u om direct bij levering altijd de verpakking goed te controleren. Ziet u een beschadiging (of valt er iets anders op) aan de verpakking, maak dan direct een foto hiervan. Eventuele beschadigingen van producten moeten binnen 24 uur na levering per e-mail gemeld worden inclusief foto van de beschadiging aan de verpakking + foto zonder verpakking (van de daadwerkelijke schade).

In het geval van een klacht:

Indien uw klachten gegrond zijn behoudt LEUNINGvakman het recht de wijze waarop de garantie toegekend wordt te selecteren. Hierbij kan LEUNINGvakman.nl kiezen uit enerzijds het herstellen van de schade, het vervangen van het product / de producten. of het compenseren van de waardeafname. Indien gekozen wordt voor het vervangen van het product / de producten en het product geen onderdeel meer vormt van het huidige assortiment van LEUNINGvakman.nl zal een vergelijkbaar alternatief aangeboden worden op basis van materiaal, design en prijs / kwaliteit verhouding.

Na ontvangst van een klachtenformulier waarin aanspraak wordt gedaan op de garantievoorwaarden, zal LEUNINGvakman.nl binnen 2 werkdagen een reactie geven. Indien er een nader onderzoek ingesteld dient te worden, wordt u hiervan schriftelijk (per e-mail) op de hoogte gesteld. Vervolgens zal zo snel mogelijk een passende oplossing aangereikt worden.