LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

RVS schoonmaken / poetsen begint met de RVS cleaner & krasverwijderaar van LEUNINGvakman.nl. Een RVS trapleuning wordt dagelijks intensief gebruikt en de kans op (vet)vlekken & kleine krasjes is dan ook groot, het schoonmaken van de RVS leuning is dan ook een klusje dat af en toe moet gebeuren. Voor het periodiek poetsen van uw RVS trapleuning (of balustrade) is onze RVS cleaner / reiniger ideaal geschikt. Deze verwijderd vlekken & laat een beschermende laag achter met 1 behandeling. Is er sprake van kleine krasjes, dan kunt u onze RVS krasverwijderaar polijstpad gebruiken (i.c.m. met de RVS reiniger). Ga hierbij wel voorzichtig te werk en beweeg deze altijd in de richting van het geborstelde effect mee. Alles voor het schoonmaken van uw RVS trapleuning bij LEUNINGvakman.nl! 

  • RVS cleaner - 400 ml

   Een goede RVS cleaner / reiniger - met een inhoud van 400 ml - speciaal geschikt voor RVS trapleuningen, maar ook voor RVS balustrades & andere RVS producten in uw interieur. Verwijdert vuil & vet en laat een beschermende laag achter in 1 behandeling.

   €21,90
  • RVS Krasverwijderaar - polijst pad

   Met de RVS krasverwijderaar (polijstpad) kunt u kleine krasjes op uw inox trapleuning eenvoudig 'bijschuren". Wij adviseren u altijd om de krasverwijderaar te gebruiken in combinatie met onze RVS cleaner & voorzichtig te werk te gaan!

   €2,90
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »