LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

Ook een boor & tap voor uw trapleuning bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.nl; De specialist in trapleuningen op maat! Wilt u bij ons een maatwerk trapleuning incl. leuninghouders bestellen, dan boren wij uw trapleuning kosteloos voor, ook indien u kiest voor een afwijkende positie van de houders uiteraard. Kiest u in dit geval voor de optie "niet voorboren", dan krijgt u kosteloos van ons een boor & tap setje meegeleverd. Maar ook het los bestellen van een goede metaalboor & draadtap voor een trapleuning is bij LEUNINGvakman.nl geen enkel probleem! 

  • Metaalboor - 4 mm of 5 mm

   Alles voor uw trapleuning! LEUNINGvakman.nl; topkwaliteit INOX balustrades & trapleuningen. Bestel uw metaalboor online, scherpe prijs & snel in huis!

   €5,50
  • Draadtap - machinetap - voor M5 of M6 schroefdraad

   Alles voor uw trapleuning! EUNINGvakman.nl; 100% INOX trapleuningen & balustrades van topkwaliteit! Bestel uw draadtap eenvoudig & snel online.

   €20,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »