Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

RVS trapleuning - OP MAAT - roestvrij staal leuningen (voor binnen & buiten) - voordelig online!

RVS trapleuningen; Een prachtige stijlvolle trapleuning, ideaal geschikt voor een moderne, trendy en / of industriële 'look and feel' in uw interieur. LEUNINGvakman.nl biedt een uitgebreide collectie met diverse soorten trapleuningen RVS, voor ieder wat wils. Iedere roestvrij stalen trapleuning wordt - in eigen beheer - speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij staan voor topkwaliteit en bieden daarom alleen kwalitatieve RVS leuningen, zorgvuldig met de hand gemaakt door ervaren vakmannen. U kunt online eenvoudig en snel uw RVS trapleuning naar wens configureren & eenvoudig online bestellen. Hierbij staan wij garant voor scherpe prijzen, waarbij wij uw trapleuning incl. houders uiteraard inclusief bevestigingsmateriaal uitleveren. Bij ons bent u verzekerd van een topkwaliteit RVS leuning, met zorg & vakmanschap op maat vervaardigd!

RVS trapleuningen op maat bij LEUNINGvakman.

Uw trapleuning van RVS is altijd op maat & daar zijn wij trots op. Het bestellen van een maatwerk RVS trapleuning - en dan met name het configureren hiervan - is nog nooit zo eenvoudig geweest. Uiteraard kunt u - op de productpagina van de door u gewenste RVS trapleuning - de gewenste lengte invoeren & de gewenste afwerking van de uiteinden selecteren, maar bij LEUNINGvakman.nl is meer mogelijk! Aan de hand van de lengte geven wij u een advies over het juiste aantal leuninghouders, waarmee uw RVS trapleuning stevig gemonteerd kan worden. Ook hanteren wij hierbij een vaste positie van de leuningdragers. Echter is zowel het aantal als de positie van de houders eenvoudig door u zelf aan te passen. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat de leuning a.d.h.v. uw specifieke wensen vervaardig wordt. 

Ook het bestellen van een gebogen RVS trapleuning doet u eenvoudig online. U kunt bij ons eenvoudig alle RVS trapleuningen in kaart brengen die inclusief maatwerk buiging(en) bestelt kunnen worden. U kunt hiervoor de categorie "RVS trapleuning gebogen" selecteren, of gebruik maken van de filterfunctie "gebogen trapleuning" (met de waarde "buiging mogelijk"). Tijdens het configureren van uw RVS trapleuning op maat, kunt u vervolgens kiezen voor de optie "JA" bij leuning met buiging, waarna de buiging toegelicht kan worden. Ook het buigen van uw RVS trapleuning voeren wij in eigen beheer uit, met zorg & oog voor detail! Zelfs het handmatig aanpassen van de lengte van uw leuningdrager (mogelijk bij leuninghouders type 3 & 5), bestelt u eenvoudig online mee, waarbij u de gewenste lengte tot op de mm nauwkeurig zelf kunt bepalen. Super handig in het geval de leuning gemonteerd wordt over een muur die - in de lengte - niet overal gelijk is qua dikte. 

Uiteindelijk kunt u de gewenste RVS trapleuning op maat eenvoudig & gedetailleerd naar wens configureren. Nadat de bestelling bij ons binnenkomt, gaan onze vakmannen aan de slag! Uw RVS trapleuning wordt van A tot Z in onze eigen werkplaats vervaardigd, met zorg afgewerkt & super stevig verpakt, voor een krasvrije levering! 

RVS trapleuningen; Variaties in vorm & afwerking van de uiteinden. 

LEUNINGvakman.nl biedt een uitgebreide & diverse collectie RVS trapleuningen, met zowel ronde RVS trapleuningen als vierkante / rechthoekige RVS trapleuningen. De ronde RVS trapleuning ook wel buis genoemd - biedt een klassieke vorm in een modern jasje en is een veelgevraagd trapleuning model. De rechthoekige RVS trapleuningen ogen wat moderner en passen perfect in een moderne & trendy inrichting. Hierbij heeft u diverse mogelijkheden, waaronder de slanke 40x10 mm, de 40x15 mm, de 40x20 mm en de eigentijdse 50x10 mm. Bent u op zoek naar een wat robuustere roestvrijstaal trapleuning, of een variant met een 'industriële look', dan is de vierkante 40x40 mm RVS trapleuning zeker het bekijken waard!

Naast de vorm van de leuning, kunt u voor diverse afwerkingen van de uiteinden kiezen. Voor de meeste RVS leuningen binnen onze (online) collectie heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor (standaard) einddoppen, of voor dichtgelaste uiteinden. De einddoppen worden normaal gesproken vlak afgewerkt, maar bij onze ronde RVS trapleuningen zijn er verschillende soorten mogelijk, waaronder - naast vlak - ook halfrond (met een subtiele bolling) en rond (bolvormig). Een rvs trapleuning met gelaste uiteinden oogt mooi strak, waarbij de naadloze uiteinden zorgen voor een extra luxe uitstraling. Wanneer u hiervoor kiest, zorgen onze ervaren vakmannen ervoor dat uw leuning dichtgelast wordt, en dat de lasnaad zorgvuldig mooi wordt bijgewerkt, voor een super strakke look! 

Een trapleuning van RVS, voor elke leuninghouders kiest u?

Binnen ons assortiment RVS trapleuningen heeft u de keuze uit verschillende soorten RVS trapleuningen, in combinatie met diverse soorten RVS leuninghouders. De specifieke leuninghouder is van groot belang voor de uiteindelijke "look & feel" van de RVS trapleuning, vandaar dat wij een uitgebreide collectie houders aanbieden, voor ieder wat wils. Laten we beginnen met de "traditionele" RVS trapleuningen met rond gevormde houders, zoals de type 1 en de type 2 dragers. Hierbij is er tevens sprake van een zichtbare schroefbevestiging (3 schroeven per houder). Vindt u deze stijl heel mooi, maar wilt u toch graag een iets modernere uitstraling, dan is de type 3 een ideale optie voor u, klassiek & traditioneel, maar met de blinde bevestiging oogt deze RVS leuning toch net iets moderner. Hierbij is de leuningdrager ook op de traditionele wijze "onder de trapleuning" gepositioneerd. 

Wilt u een extra modern accent toevoegen aan uw roestvrijstalen trapleuning, dan is een drager die op dezelfde hoogte als de leuning gepositioneerd wordt een hele mooie optie. Hierbij lopen de dragers als het ware in 1 lijn met de leuning mee, de houders type 4, type 5, type 14 en type 16 zijn hier mooie voorbeelden van! Gaat u voor een "strakke" RVS trapleuning, dan zijn de moderne rechthoekige leuninghouders ideaal geschikt, zoals bijv. de type 10, type 11 en type 13. 

Maar ook op het gebied van montage gemak kunt u een keuze maken voor een specifieke RVS trapleuning + leuninghouders combinatie. Zo vindt u bij LEUNINGvakman.nl diverse roestvrijstalen trapleuningen met "schuifbare houders", waarbij voorboren niet noodzakelijk is. Dit maakt montage een stuk eenvoudig en maakt u flexibel bij het bepalen van de exacte positie van de leuninghouders, zodat u dit tijdens de montage ter plekke kunt bepalen, wel zo handig. En denk er ook aan dat de montage van een leuninghouder met 3 schroeven een stuk meer "boorwerk" oplevert dan een trapleuning houder die met 1 stokbout / stokeind bevestigd wordt. 

RVS trapleuningen voor binnen & buiten. 

U kunt bij ons zowel terecht voor RVS trapleuningen voor binnen als voor buiten! Het overgrote deel van onze (online) collectie RVS trapleuningen zijn geschikt voor binnen, dit zijn trapleuningen vervaardigd uit 304 RVS. Daarnaast vindt u bij ons ook een gerichte collectie RVS trapleuningen voor buiten, deze zijn vervaardigd uit 316 RVS. Deze RVS soort is beter bestand tegen de (weers)invloeden van buiten, ideaal dus voor een duurzame buitenleuning van roestvrijstaal. Twijfelt u nog over het juiste type RVS, die het beste past bij uw wensen? Hier vindt u meer informatie over (de verschillen tussen) deze RVS soorten >>. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met ons opnemen, wij zijn u graag van dienst met een passend advies.

De voordelen van een trapleuning RVS. 

Waarom zou u nu eigenlijk moeten kiezen voor een trapleuning van RVS? Naast een stijlvol object & een mooie aanvulling binnen een moderne inrichting, biedt een RVS trapleuning diverse "praktisch" voordelen, die wij uiteraard graag toelichten. Roestvrij staal is een duurzaam & onderhoudsvriendelijk materiaal, waarbij u gegarandeerd bent van een trapleuning die lang mee gaat. Daarnaast is een RVS trapleuning extreem stevig en dus veilig. Ook is een RVS trapleuning erg onderhoudsvriendelijk. Periodiek onderhoud bestaat uit het af en toe schoonmaken, wat echt een fluitje van een cent is. Een behandeling met een goede RVS cleaner volstaat normaal gesproken altijd wel. Daarnaast bieden RVS trapleuningen - zeker bij ons - een optimale prijs/kwaliteit verhouding, ook nog eens een voordelige keuze dus. Redenen genoeg om te kiezen voor een RVS trapleuning van LEUNINGvakman.nl! 

Wij helpen u ook graag met het meten & plaatsen van uw RVS leuning! 

Wij helpen u natuurlijk graag met het inmeten / opmeten van uw RVS trapleuning is. Heeft u een of meerdere rechte trapleuningen nodig, dan is dit een vrij eenvoudige klus, zeker met een goede handleiding. Speciaal om u hierbij optimaal te ondersteunen hebben wij een uitgebreide trapleuning trapleuning inmeet handleiding uitgewerkt, incl. uitgebreide video instructies. Ook voor een gebogen RVS trapleuning hebben wij een uitgebreide handleiding + videos uitgewerkt.  Zo kunt u direct aan de slag! Wilt u dit overlaten aan een vakman, ook dat is mogelijk. U kunt het opmeten van uw RVS trapleuning - voor een vaste & scherpe prijs in het geval van een locatie in Nederland - direct online bij ons bestellen, wel zo handig! 

Al onze RVS trapleuningen zijn zogenoemde "DIY-trapleuningen", oftewel geschikt voor de handige do-it-yourself'ers. Wij adviseren hierbij wel altijd om met minimaal 2 man aan het monteren van uw RVS leuning te beginnen en onze trapleuning montage handleiding + video's goed te bekijken. Naast een algemene trapleuning plaatsen handleiding - die u zeker even moet bekijken - hebben wij per specifieke RVS trapleuning + houder combinatie een montage video uitgewerkt, deze vindt u terug op de product detailpagina van onze RVS leuningen. 

LET OP: Op het gebied van "montage gemak" zijn er wel wat verschillen per type leuninghouders. De meeste leuninghouders die - op eenzelfde hoogte als de RVS trapleuning - geplaatst worden, vereisen iets meer precisie, dit geldt voor bijv. de type 4 en type 16, maar vooral voor de type 5 en type 14. Houdt hierbij ook rekening met het gemak van onze trapleuningen met schuifbare houders (type 8, 9 en 13) en het aantal boorgaten per leuninghouder (1 vs 3). Allemaal zaken die de montage wat eenvoudiger kunnen maken!