Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

LEUNINGvakman - voorheen RVSvakman -, de naam spreekt voor zich! Wij zijn in 2014 begonnen als RVSvakman, een echte vakman op het gebied van RVS, en zijn in de loop der jaren geëvolueerd naar LEUNINGvakman.nl, een organisatie gespecialiseerd in trapleuningen op maat, uiteraard nog altijd van RVS, maar inmiddels ook in gecoate stalen trapleuningen. Wij doen er alles aan om u te voorzien in een prachtige & perfect passende maatwerk trapleuning! Op LEUNINGvakman.nl vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie trapleuningen, trapleuning houders en gerelateerde accessoires. Deze kunt u eenvoudig online bestellen, voor een eerlijke & scherpe prijs.

Met name onze collectie trapleuning zwart is - naast onze RVS trapleuningen uiteraard - enorm populair, maar inmiddels bestelt u bij ons ook hoogwaardige trapleuning wit & trapleuningen antraciet. Ook vindt u bij ons een bijzondere collectie stoere "ruwe" stalen trapleuningen & authentieke smeedijzeren trapleuningen. Om te voldoen aan de vraag naar een unieke trapleuning - die perfect matcht met het interieur van onze klanten - kunt u bij ons ook een trapleuning in RAL kleur naar wens bestellen, wij zijn de enige leuning-webwinkel die deze service aanbied en daar zijn we trots op!

In alles wat wij doen staat maatwerk centraal; Uw trapleuning wordt altijd - op bestelling - speciaal voor u op maat vervaardigd. Ook een perfect passende 'gebogen trapleuning' bestelt u bij ons eenvoudig & voordelig online. Deze optie kunt u - binnen onze online trapleuning configurator - eenvoudig selecteren & naar wens specificeren. Maar ook zaken zoals een leuningdrager meer of minder, het inkorten of verlengen van een leuninghouder, of het toevoegen van een verstekhoek aan uw trapleuning, zijn zaken die u bij ons "gewoon" online kunt (mee)bestellen.Wij doen er alles aan om u optimaal te ondersteunen binnen uw zoektocht naar een perfect passende trapleuning; Van het vinden van de juiste trapleuning - en het op maat configureren van deze leuning - tot het eenvoudig online bestellen van de trapleuning. Maar ook voor tijdens het inmeten & monteren helpen wij u graag met uitgebreide handleidingen, tips & trick en uitgebreide video instructies, zodat u voortvarend aan de slag kunt gaan. Onderstaand vertellen wij u graag wat meer over ons en bieden we een uitgebreid antwoord op de vraag; 'Waarom zou ik moeten kiezen voor LEUNINGvakman?'.


Topkwaliteit materialen.

Bij LEUNINGvakman.nl bent u verzekerd van hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Wij garanderen goede materialen en staan garant voor de kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en natuurlijk ook de schoonheid van onze trapleuningen. Naast hoogwaardig inox (304 voor binnen & 316 voor buiten) worden onze gecoate leuningen vervaardigd uit super stevig & zwaar staal, waarbij ook de poedercoating van hoogwaardige kwaliteit is. Maar ook zaken zoals bevestigingsmaterialen, schroeven, pluggen, boutjes en accessoires zoals koppelstukken, eindkappen en zelfs onze RVS cleaner zijn altijd van goede kwaliteit.


Zorgvuldig maatwerk.

Uw trapleuning wordt bij ons altijd op maat vervaardigd. Pas na uw bestelling gaan onze medewerkers aan de slag, waarbij de trapleuning volledig conform uw wensen gemaakt wordt. Een trapleuning wordt bij ons volledig in eigen beheer - in eigen werkplaats - door ervaren vakmannen gemaakt, met zorg & oog voor detail. U kunt de gewenste lengte tot op de mm nauwkeurig bepalen, evenals het juiste aantal leuningdragers en zelfs de gewenste positie van deze houders. Ook heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden voor de afwerking van de uiteinden. Maar de mogelijkheid tot het eenvoudig online meebestellen van een buiging & aangepaste leuninghouders in de lengte maken onze trapleuning configurator echt uniek. Pas nadat u alle wensen ingevoerd heeft & de bestelling afrond, gaan onze vakmannen aan de slag.


Snel in huis.

Wij begrijpen dat u - nu u de perfecte trapleuning op maat uitgezocht, geconfigureerd & besteld heeft - ook niet kunt wachten totdat deze bij u thuis bezorgd wordt. Wij begrijpen de behoefte aan een snelle levering en streven dan ook naar een optimale levertijd. Op de product detailpagina van al onze trapleuningen wordt de beoogde levertijd altijd duidelijk toegelicht & hier kunt u ook op vertrouwen! Omdat uw leuning in eigen beheer op maat wordt vervaardigd, kunnen wij - OOK MAATWERK - snel leveren, zonder in te boeten op kwaliteit. Heeft u enorme haast, schroom dan niet om ons even een mailtje te sturen met de vraag of levering op een specifieke datum haalbaar is, wij zullen er alles aan doen om uw deadline te halen!


Een DIY trapleuning met "alles erop & eraan".

U kent het vast wel, de zogenoemde "kleine lettertjes" met uitzonderingen. Wij vinden een heldere communicatie erg belangrijk, zeker ook om een realistisch verwachtingsbeeld & eerlijke verwachtingen te scheppen. Wij staan erop dat u na de bezorging van uw leuning ook direct aan de slag kunt gaan. Bestelt u bij ons een "trapleuning + leuninghouders combinatie" dan ontvangt u alles dat u nodig heeft: De leuning, de leuningdragers + alle bevestigingsmaterialen, zowel voor het bevestigen van de dragers aan de leuning, als voor de dragers aan de muur! Een ideale trapleuning dus, voor de handige DIY'er (do-it-yourself'er) die na bezorging direct aan de slag wilt gaan.


Ontzorging met uitgebreide (online) informatie.

U kunt snel en eenvoudig uw maatwerk trapleuning online bestellen, voor een scherpe prijs uiteraard. Maar dat is niet alles. Wij ondersteunen u ook bij het proces voor & na bestelling / levering van de leuning. Wij begrijpen dat het inmeten & monteren van een trapleuning nog wel eens een lastige klus kan zijn, vandaar dat wij uitgebreide instructie video's gemaakt hebben. Naast een "algemene" montage video, hebben wij per specifieke leuninghouder montage instructie video's uitgewerkt. Zo weet u precies wat te verwachten, wel zo prettig! Maar wat dacht u van de video's waarbij de verschillende soorten coating worden toegelicht, of verschillende soorten RAL kleuren met elkaar vergeleken worden. Ook steken wij enorm veel tijd & moeite in het verzamelen van "real-life" klantfoto's. Dit alles om u in het orientatieproces zo optimaal mogelijk te ondersteunen, zodat u zeker de best passende trapleuning uitkiest!

En het is niet voor niets dat wij bij "ontzorging met (online) informatie" het woordje online tussen haakjes hebben geplaatst. Wij zijn dan wel volledig gericht op een gebruiksvriendelijk online bestelproces, dit wilt niet zeggen dat onze medewerkers u niet "offline" van dienst kunnen zijn. Juist onze praktische "hands-on" mentaliteit, waarbij we niet te beroerd zijn om u telefonisch uitgebreid van informatie te voorzien, wordt door onze klanten enorm gewaardeerd. Heeft u vragen, bel of mail ons dan even. De vakkundige medewerkers van LEUNINGvakman.nl helpen u graag!


Eerlijke prijzen.

Wij staan garant voor topkwaliteit trapleuningen - ambachtelijk op maat vervaardigd - voor een eerlijke & scherpe prijs. Wij durven hardop uit te spreken dat u deze kwaliteit trapleuningen - volgens onze kwaliteitsstandaard afgewerkt - nergens goedkoper kunt bestellen. Wij hebben het bewust niet over "goedkoop", er zijn online zwarte trapleuningen te bestellen die goedkoper zijn, maar dit zult u ook echt terugzien in de kwaliteit. Wij willen graag scherpe prijzen bieden, maar dan wel in combinatie met hoogwaardig materiaal, een zorgvuldige vervaardiging (met de hand) op maat, een prettige online gebruikerservaring & een optimale klantenservice. Wij voeren een duidelijk en eerlijk prijsbeleid, waarbij wij garant staan voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunt u in het geval van specifieke maatwerk wensen eenvoudig online een prijsindicatie aanvragen. Wij zijn u graag van dienst met een prijsvoorstel op maat, geheel vrijblijvend uiteraard.