Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning wit - OP MAAT - Witte stalen leuningen - (mat)wit gecoat!

Een trapleuning wit gecoat bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.nl, de nr 1. online trapleuning specialist van Nederland & België! Bij ons vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie witte stalen trapleuningen. Uw trapleuning wordt - nadat deze op maat voor u vervaardigd is - voorzien van een hoogwaardige witte fijnstructuur coating, die matwit oogt. Hierbij heeft u de keuze uit RAL 9010 en RAL 9016). Gaat u voor een bijzondere trapleuning, met een frisse look & een moderne uitstraling, dan is een witte leuning zeker het overwegen waard! Bij LEUNINGvakman.nl vindt u een diverse collectie witte trapleuningen van staal, zowel rond als rechthoekig / vierkant: Altijd een trapleuning wit gecoat naar wens, voor de beste prijs!

Hip, fris, ruimtelijk & modern: Een witte trapleuning!

Een witte trapleuning is op dit moment weer helemaal hip, maar wit is - zeker als kleur voor uw interieur - tijdloos. Wit oogt fris & ruimtelijk, maar ook modern en - in het geval van een trapleuning - ook een tikkeltje 'eigentijds'. De laatste jaren zijn vooral de zwarte trapleuningen enorm in populariteit gestegen, vervolgens ontstond de vraag naar een iets subtielere variant - antraciet - en de laatste tijd is ook wit steeds vaker een optie. Wit oogt wat minder hard, maar zorgt wel voor een stijlvol & modern accent. Gaat u voor 'compleet wit' met strakke witte gestucte muren, een witte trap & een witte leuning, voor een super strak eindresultaat? Of gaat u juist voor contrast, waarbij een witte trapleuning mooi afsteekt tegen een antraciet gekleurde muur? Wat uw wensen ook zijn, met een witte metaal trapleuning van LEUNINGvakman.nl bent u verzekerd van een prachtige trapleuning! 

Een trapleuning staal (mat)wit op maat.

Bij LEUNINGvakman.nl bestelt u een mooie wit gecoate trapleuning altijd eenvoudig online, waarbij uw witte leuning altijd ambachtelijk maatwerk betreft, met liefde & zorg op maat vervaardigd door onze vakmannen! Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de specifieke witte trapleuning, kunt u doorklikken naar de productpagina. Hier vindt u uiteraard uitgebreide productinformatie terug, maar daarnaast kunt u hier de gewenste lengte invoeren (in cm). Iedere witte staal trapleuning is van 30 tot 595 cm, tot op de mm nauwkeurig, op maat te bestellen. Vervolgens wordt automatisch het aantal leuningdragers bepaald & de exacte prijs berekend & getoond. Zo weet u precies waar u aan toe bent! 

Uw witte trapleuning wordt dan ook altijd op bestelling vervaardigd. Nadat uw bestelling gedaan is, wordt uw leuning allereerst op maat gezaagd en worden de uiteinden naar wens afgewerkt. Dit doen onze ervaren vakmannen in eigen werkplaats. Ook zorgen wij hierbij meteen voor het 'voorboren' van de leuning t.b.v. montage van de witte leuninghouders. Vervolgens wordt uw leuning + dragers voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Daarna wordt uw leuning uitgebreid gecontroleerd & klaargemaakt voor transport, waarbij een super stevige verpakking centraal staat! 

Een trapleuning met een fijnstructuur poedercoating.

Een witte trapleuning bij LEUNINGvakman.nl betreft een stalen trapleuning, met RVS leuningdragers, die op maat vervaardigd wordt. Vervolgens wordt de leuning & de dragers voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Deze poedercoating betreft standaard een fijnstructuur poedercoating in ofwel de RAL kleur 9010 (gebroken wit) of wel RAL 9016 (verkeerswit). Een fijnstructuur poedercoating realiseert een hele lichte 'korrel' in de coating, die diverse voordelen realiseert. Allereerst oogt een fijnstructuur coating wat matter (minder glanzend) t.ov. een gladde coating, en deze matwitte kleur vinden de meeste mensen de mooiste. Daarnaast is een fijnstructuur coating harder & sterker, evenals minder gebruikers- en krasgevoelig en zullen kleine oneffenheden minder snel opvallen: Ideaal dus voor een trapleuning die dagelijks gebruikt wordt!

Altijd een witte trapleuning die past.

Wij hebben een gerichte collectie witte trapleuningen uitgewerkt, waarbij wij ernaar streven om - binnen een behapbaar aantal leuningen - voor iedereen een passende witte leuning aan te bieden. U heeft de keuze uit een gericht assortiment witte trapleuningen, waarbij u kunt kiezen voor een trapleuning wit rond, of trapleuning wit vierkant / rechthoekig in diverse maatvoeringen. Deze leuningen kunnen gecombineerd worden met diverse leuningdragers, van klassieke ronde vormen met schroefbevestiging, tot strakke rechthoekige dragers met blinde (onzichtbare) bevestiging: Voor ieder wat wils! En ook een gebogen witte trapleuning & witte trapleuning voor buiten bestelt u bij ons "gewoon" online. Vindt u uw 'witte droom trapleuning' niet terug, neem dan contact met ons op, we gaan graag voor u aan de slag!