Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Stalen trapleuning - OP MAAT - leuningen van onbewerkt staal (zwart / blauw) - transparant gecoat!

Een stalen trapleuning, stoer & robuust, voor een moderne, rustieke & industriële look! Trapleuningen van staal bestelt u, volledig op maat, eenvoudig online bij LEUNINGvakman.nl. Wij vervaardigen de leuning van (ruw / zwart / blauw) staal in eigen beheer, zagen de stalen trapleuning in de gewenste lengte, lassen de uiteinden met de hand dicht en zorgen voor het voorboren. En natuurlijk leveren wij uw trapleuning met leuninghouders inclusief alle montage benodigdheden. Gaat u voor een ronde stalen trapleuning, of een vierkante stalen trapleuning? Een stalen trapleuning kopen doet u bij LEUNINGvakman.nl! 

Trapleuning van zwart / blauw staal inclusief coating.

Met een stalen trapleuning bent u verzekerd van een moderne trapleuning met een stoere uitstraling, ideaal voor een industrieel interieur! De stalen trapleuningen van LEUNINGvakman zijn vervaardigd uit WGW staal. Dit is een vrij ruw materiaal, dat normaal gesproken als constructiestaal (voor binnen) gebruikt wordt. Bij LEUNINGvakman.nl zijn zowel de trapleuningen als de trapleuningdragers vervaardigd uit onbewerkt WGW staal. WGW staal is relatief donker van kleur en wordt daarom ook wel eens zwart staal genoemd. Andere benamingen van WGW staal zijn; onbewerkt staal, onbehandeld staal en blauwstaal. 

Een stalen trapleuning zonder behandeling is niet (optimaal) geschikt is als gebruiksvoorwerp, zeker niet in het geval van een trapleuning die vaak vastgehouden zal worden. Daarom behandelen wij alle stalen trapleuningen altijd met een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo blijft de rustieke look van onbewerkt / zwart WGW staal behouden, maar wel gecombineerd met het gebruiksgemak van gecoat staal!

Bent u op zoek naar een stalen trapleuning in een (RAL) kleur? Bekijk dan hier onze collecties trapleuning zwart, trapleuning antraciet, trapleuning wit & trapleuning in kleur naar wens. Al onze gecoate trapleuningen zijn vervaardigd uit stevig staal. Dit geldt natuurlijk ook voor onze "metaal look" leuningen, zoals de bijzondere "oud" brons look & stijlvolle gunmetal look. Altijd een stalen leuning die bij uw wensen past dus! 

Of gaat u voor een stalen smeedijzer leuning?

Of kiest u voor de bijzondere combinatie tussen 'elegant & rustiek' van een smeedijzeren trapleuning?Wat is er nu mooier dan ambachtelijk staal! Bij LEUNINGvakman.nl vindt u een gerichte collectie stalen smeedwerk trapleuningen  Deze stalen trapleuningen hebben een diameter van 20 mm, waarbij de dragers aan de leuning (vast)gelast worden. Deze dienen met een chemisch anker - in de muur - bevestigd te worden, eventueel mooi afgewerkt met een bijpassend rozetje (rond & vierkant), voor een nette afwerking van deze bijzondere stalen trapleuning!

Op het gebied van kleur kunt u kiezen voor "ruw staal" met een transparante coating, of met een zwarte fijnstructuur coating. Met een transparante coating blijft de bijzondere staalkleur behouden, ideaal voor een industriële look. De zwarte fijnstructuur coating zorgt voor een egale matte zwarttint, ideaal voor een karaktervolle trapleuning met een modern tintje. 

Een stalen trapleuning, perfect op maat!

Een trapleuning staal wordt bij LEUNINGvakman.nl altijd speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij zagen uw trap leuning in eigen werkplaats perfect op maat en werken de uiteinden compleet naar wens af. Ook dragen wij zorg voor het 'voorboren' van de leuning t.b.v. montage van de leuningdragers. Vervolgens wordt de stalen leuning & de stalen leuninghouders uiteraard, voorzien van een hoogwaardige transparante poedercoating. Zo is uw staal leuning niet alleen heel mooi, maar ook nog eens gebruiksvriendelijk. Wel zo fijn! Bent u gericht op zoek naar een gebogen stalen trapleuning, ook een buiging naar wens verzorgen wij graag voor u, deze bestelt u ook online! 

Uiteraard wordt uw leuning vervolgens door onze medewerkers zorgvuldig verpakt en voordat wij de leuning overdragen aan onze transporteur, nemen wij contact met u op voor het inplannen van een passende bezorgdatum. Uw stalen leuning is bij LEUNINGvakman dus altijd een uniek maatwerk product!

Een gerichte collectie, met alles 'erop en eraan'.

Wij hebben een gerichte collectie stalen trapleuningen samengesteld. Naast diverse typen leuningen, waarbij u kunt kiezen uit rond, rechthoekig (40x10 en 40x20) en vierkant (40x40), kunt u ook kiezen uit de combinatie met 2 typen leuningdragers, namelijk type 1 en type 3. de stalen leuningdrager type 1 betreft een klassiek model in een modern jasje (qua materiaal), waarbij de drie bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Gaat u voor een 'strakke look', dan is type 3 een mooie optie, waarbij de bevestigingsschroeven niet zichtbaar zijn. Type 3 betreft namelijk een 'blinde montage' met een stokbout / schroefbout. 

Bestelt u bij ons een trapleuning van zwart / blauw staal inclusief leuningdragers, dan kunt u ervan uitgaan dat u alles geleverd krijgt dat u nodig heeft voor montage. Dus, naast de leuning en de dragers, ontvangt u ook de schroeven, bouten en de juiste pluggen. Zo kunt u meteen aan de slag! 

En wilt u ook het inmeten en monteren uitbesteden? Naast onze uitgebreide handleidingen & video instructies - die u online terug kunt vinden - kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen, kunt u ons altijd een mailtje sturen of bellen. Wij zijn u graag van dienst met een gericht advies. Dit geldt natuurlijk ook voor montage. Het inmeten van uw trapleuning bieden wij tegen een vaste prijs aan en deze kunt u online ook eenvoudig 'mee bestellen'!

 

Houd rekening met de rustieke look van een stalen trapleuning.

Onze trapleuningen zijn vervaardigd uit ruw staal, dit oogt robuust & rustiek. Houd bij onze stalen trapleuningen altijd rekening met mogelijke oneffenheden, verschillen in kleur en mogelijk wat patina aan het oppervlak. Bij deze stalen leuning worden de uiteinden standaard dichtgelast en afgewerkt, voor een stoere & strak afgewerkte leuning. Houd er rekening mee dat de uiteinden - door het lassen - anders kleuren. Daarnaast is er sprake van een zichtbare walsnaad in de leuning, wij zorgen ervoor dat deze aan de onderkant van de leuning zit. Ook kan de kleurtint van de leuning anders zijn dan die van de leuningdrager. Het is en blijft ruw (onbewerkt) staal met een transparante coating. Juist dit realiseert die rustieke look en de stoere uitstraling van deze stalen leuning!