Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum
Verzendkosten Nederland

Briefpost
Proefstukken coatings € 2,50 

Pakketpost
O.a. Proefstukken leuningdragers, einddoppen, bochten en lakstiften € 7,50

Groottransport
Hoe meer u bestelt, hoe minder verzendkosten u bij ons betaalt! Als u meerdere artikelen in een complete levering bestelt, hebben wij meer mogelijkheden om u tegemoet te komen wat betreft de verzendkosten. Natuurlijk doen wij dat ook!

Voor de bestelling van een trapleuning geldt:

  • 1 trapleuning: € 29,95
  • 2 trapleuningen: € 19,95
  • 3 en meer trapleuningen: Gratis

*M.u.v. de Waddeneilanden. Hierbij is sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen.


Verzendkosten België

Pakketpost
O.a. Proefstukken / samples, leuningdragers, einddoppen, bochten en lakstiften € 14,95.

Groottransport
Hoe meer u bestelt, hoe minder verzendkosten u bij ons betaalt! Als u meerdere artikelen in een complete levering bestelt, hebben wij meer mogelijkheden om u tegemoet te komen wat betreft de verzendkosten. Natuurlijk doen wij dat ook!

Voor de bestelling van een trapleuning geldt:

  • 1 trapleuning: € 49,95
  • 2 trapleuningen: € 39,95
  • 3 trapleuningen: € 24,95
  • 4 en meer trapleuningen: Gratis

Leverdatum (dag van levering).

LEUNINGvakman doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De daadwerkelijke levertermijn is product afhankelijk en wordt vermeld op de product detailpagina. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt u per e-mail geïnformeerd over de leveringsdatum. Dit zal in de meeste gevallen enkele dagen voor het verstrijken van de levertermijn gebeuren - dan kunnen wij u namelijk gericht informeren - houd hier dus aub rekening mee.


Levertijd

In de meeste gevallen ontvangt u op de dag van levering (in de ochtend) per e-mail een tijdsindicatie van de levering. Dit betreft een gericht tijdspanne van (+/- 2 uur). Tevens kunt u op de dag van levering 08.30 telefonisch contact met ons opnemen, dan kunnen wij u meer vertellen over het tijdstip waarop de levering (naar verwachting) plaats zal vinden.

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm (met name losse leuninghouders, proefstukken & accessoires) worden via een pakketdienst verstuurd. Hierbij ontvangt u een track & trace code per e-mail.


Hoe kan ik geleverde producten retourneren?

Indien u producten wilt retourneren, controleer de producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake is van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dient u het retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected] Na ontvangst van een volledig ingevuld retourformulier, neemt een medewerker van LEUNINGvakman op korte termijn contact met u op.

Bekijk hier de volledige retourprocedure / retourformulier >>