Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
 • Lorem ipsum

LEUNINGvakman.nl - voorheen RVSvakman.nl - streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij doen er dan ook alles aan om uw online bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen.

Verzendkosten

Verzendkosten in Nederland:

Briefpost
Proefstukken coatings € 4,95

Pakketpost
O.a. Proefstukken leuningdragers, einddoppen, bochten en lakstiften € 9,99

Trapleuningen
Hoe meer u bestelt, hoe minder verzendkosten u bij ons betaalt! Als u meerdere artikelen in een complete levering bestelt, hebben wij meer mogelijkheden om u tegemoet te komen wat betreft de verzendkosten. Natuurlijk doen wij dat ook!
Voor de bestelling van een trapleuning geldt:

Trapleuningen t/m 169 cm:

 • 1 trapleuning: € 10,-
 • 2 trapleuningen: € 5,-
 • 3 en meer trapleuningen: € 1,95

Trapleuningen vanaf 170 cm:

 • 1 trapleuning: € 29,95
 • 2 trapleuningen: € 19,95
 • 3 en meer trapleuningen: Gratis

*M.u.v. de Waddeneilanden. Hierbij is sprake van een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen.


Verzendkosten in België:

Pakketpost
O.a. Proefstukken / samples, leuningdragers, einddoppen, bochten en lakstiften € 14,95.

Trapleuningen
Hoe meer u bestelt, hoe minder verzendkosten u bij ons betaalt! Als u meerdere artikelen in een complete levering bestelt, hebben wij meer mogelijkheden om u tegemoet te komen wat betreft de verzendkosten. Natuurlijk doen wij dat ook!
Voor de bestelling van een trapleuning geldt:

Trapleuningen t/m 169 cm:

 • 1 trapleuning: € 15,-
 • 2 trapleuningen: € 10,-
 • 3 en meer trapleuningen: € 1,95

Trapleuningen vanaf 170 cm:

 • 1 trapleuning: € 49,95
 • 2 trapleuningen: € 39,95
 • 3 trapleuningen: € 24,95
 • 4 en meer trapleuningen: Gratis

Levering

LEUNINGvakman tracht uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen te bezorgen, voor gecoate trapleuningen geldt een levertermijn van +/-10 werkdagen. Na een online bestelling neemt een medewerker van LEUNINGvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken.

TIJD VAN LEVERING:

De specifieke leverdatum zal altijd met u samen kortgesloten worden. Op de dag van levering kunt u vanaf 08.30 telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers kan u vervolgens een gericht tijdspanne geven (+/- 2 uur) waarin de levering (naar verwachting) plaats zal vinden.

De chauffeur zal vervolgens circa 60 minuten voor levering telefonisch contact met u opnemen, om een seintje te geven dat 'hij/zij eraan komt'.

LET OP: Bovenstaande leveringsvoorwaarden betreffen pakketten met een lengte groter dan 100 cm. Alle pakketten met een lengte kleiner zijn dan 100 cm, worden via PostNL verstuurd.


Leverlocatie

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen.

Het door u ingevoerde afleveradres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen (van ong. 18 meter lang). De meeste online bestellingen worden bezorgd met een vrachtwagen. Mocht het door u ingevoerde afleveradres niet / lastig bereikbaar te zijn met een vrachtwagen, verzoeken wij om dit tijdens of direct na uw online bestelling (binnen 1 werkdag na uw online bestelling) te melden.

In het geval het door u gewenste afleveradres niet of lastig bereikbaar is voor een vrachtwagen, wordt in samenspraak een afwijkend afleveradres gekozen waar uw online bestelling gelost wordt. Uiteraard zo dicht mogelijk bij de gewenste uiteindelijke bestemming.

Blijkt tijdens levering dat het afleveradres niet of lastig te bereiken is voor een vrachtwagen, zullen wij per direct telefonisch contact opnemen om een alternatief te bespreken. Geeft deze oproep geen gehoor en/of kan er geen passend alternatief gevonden worden, zal uw online bestelling niet afgeleverd worden en zijn de kosten voor een tweede verzending voor rekening van koper.

Levering betreft de begaande grond.

De uitgangspositie van onze transporteur is altijd om uw bestelling zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres te bezorgen. Aangezien uw bestelling veelal op pallets geleverd wordt, die gelost worden met een kooiaap of palletwagen, bepaald de transporteur per specifieke situatie tot in hoeverre dit mogelijk is. De specifieke situatie en het te berijden terrein is hierbij bepalend. Levering vindt altijd plaats op de begane grond.

Moet iemand de bestelling persoonlijk in ontvangst nemen?

Indien er niemand op locatie aanwezig is, zal de bestelling op de meest geschikte plek geplaatst worden. Indien u van te voren aangeeft dat er niemand aanwezig is, kunt u alvast de voorkeursplek aangeven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Uiteindelijk zal de chauffeur op eigen inzicht de beste plek kiezen om uw bestelling te plaatsen. Tevens maakt de chauffeur hier een foto van.

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.


Controleer uw bestelling altijd direct bij ontvangst!

Wij verzoeken u om direct bij levering altijd de verpakking goed te controleren. Ziet u een beschadiging (of valt er iets anders op) aan de verpakking, maak dan direct een foto hiervan. Eventuele beschadigingen van producten moeten binnen 24 uur na levering per e-mail gemeld worden inclusief foto van de beschadiging aan de verpakking + foto zonder verpakking (van de daadwerkelijke schade).