Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning gunmetal look - OP MAAT - leuningen met gun metal coating!

Een gunmetal trapleuning - met gladde gun metal look coating - bestelt u bij LEUNINGvakman.nl, de trapleuning specialist van NL & BE! Bent u gek op de stoere look van een zwarte trapleuning, maar zoekt u echt naar iets bijzonders, dan is een gun metal trapleuning echt iets voor u! Onze trapleuningen met 'gunmetal look coating' combineren een moderne uitstraling met een stoer accent. De bijzondere zwarte staal look (zwart / antraciet met een lichte metallic glans) zorgt voor een luxe ogende leuning, een aanwinst voor ieder interieur! Met een uitgebreide collectie gunmetal trapleuningen slaagt u bij ons altijd!Wij  zorgen ervoor dat uw gunmetal trapleuning met zorg op maat wordt vervaardigd, professioneel wordt gecoat, goed wordt ingepakt & snel bij u thuis wordt bezorgd!

Gun metal: Modern 'zwart' met een stoer & industrieel accent. 

Het is de trend van dit moment; Gun metal. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe telefoon, stoere velgen, een luxe keukenkraan, een moderne wastafel, u kunt niet meer om de 'kleur' gun metal heen. Gunmetal is in principe een donkere zwart / antraciet achtige metallic staal look kleur. Er wordt ook vaak gesproken over 'grey metallic' en 'zwart metallic', waarbij de gun metal trapleuningen van LEUNINGvakman.nl eerder naar zwart / antraciet neigen. Deze mooie donkere basiskleur in combinatie met de gladde metallic coating zorgen voor een levensechte zwarte staallook, ideaal geschikt voor een bijzonder interieur object!

Al onze gun metal trapleuningen worden voorzien van een hoogwaardige gladde poedercoating in de kleur gun metal look. Deze coating is glad en oogt metallic glanzend. Gun metal - ook wel eens metallic zwart & metallic antraciet genoemd - is een donkere staallook kleurtint. Een prachtige optie voor iemand die gek is op zwart, maar wel op zoek is naar een extra 'industrieel accent'. Houdt er rekening mee dat een gladde poedercoating - t.o.v. een fijnstuctuur coating - wat gevoeliger is voor krasjes & beschadigingen, ben dus - zeker ook met montage - een beetje voorzichtig.

Een ruime collectie gun metal trapleuningen bij LEUNINGvakman.nl.

Gaat u voor de stoere & luxe uitstraling van een gunmetal trapleuning, dan hoeft u alleen de specifieke leuning + leuningdragers combinatie nog maar uit te zoeken. Bij LEUNINGvakman.nl heeft de keuze uit een ruime collectie gun metal leuningen met in basis 4 'soorten' trapleuningen, namelijk rond, rond smal, rechthoekig 40x10 mm & rechthoekig 40x20 mm. Deze leuningen kunnen vervolgens met diverse typen leuningdragers gecombineerd worden.

Gaat u voor een 'klassiek' ogende gunmetal leuning, zoals bijv. de ronde gun metal trapleuning incl. dragers type 1, gaat u voor een moderne gunmetal trapleuning met de 40x20 incl. dragers type 11, of gaat u voor modern & strak met de 40x10 leuning incl. dragers Type 13? Wat uw keuze ook wordt, uw gun metal trapleuning zal altijd de show stelen in uw gang / hal! 

Altijd een gunmetal look trapleuning op maat! 

Iedere trapleuning van LEUNINGvakman.nl kan eenvoudig online op maat besteld worden en wordt dan ook in eigen beheer - op bestelling - op maat vervaardigd. Wij staan hierbij garant voor kwalitatief & ambachtelijk vakmanschap. Uw gun metal trapleuning wordt allereerst op maat gezaagd. Vervolgens worden de uiteinden met de hand - door ervaren vakmannen met veel precisie - naadloos dichtgelast.

LET OP: Een afwerking met einddoppen is - in combinatie met de licht doorschijnende gun metal coating - veel minder mooi, daarom bieden we deze dus ook niet aan.

Vervolgens wordt de leuning voorgeboord met oog op montage van de leuningdragers en overgedragen aan onze coating partner. Vervolgens wordt de bijzondere gun metal coating - een hoogwaardige gladde poedercoating - aangebracht. Voor uitlevering wordt de coating uitgebreid gecontroleerd, wordt de leuning extreem goed verpakt & klaargemaakt voor transport, zodat u snel aan de slag kunt. 

Altijd een prachtige gunmetal trapleuning op maat - eenvoudig & voordelig online - bij LEUNINGvakman.nl! Voordat u aan de slag gaat met montage, bekijk zeker even onze tips & trucs en zeker ook even de montage video's! Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt ons ook altijd bellen of mailen, wij zijn u graag van dienst.