Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Trapleuning brons vierkant - OP MAAT - rechthoekige leuningen - met "oud" koper metallic coating!

Bij LEUNINGvakman.nl - de leuning specialist van NL - vindt u een unieke collectie vierkante bronzen trapleuningen. Met een rechthoekige trapleuning, voorzien van een unieke oud koper / brons kleurtint poedercoating - bent u verzekerd van een elegante & luxe leuning, voor een echte blikvanger in uw trappenhuis. U heeft de keuze uit de slanke 40x10 mm leuning en de wat stoerdere 40x20 mm leuning, uiteraard gecombineerd met een van onze trapleuning houders. Altijd een passende rechthoekige brons / koper trapleuning - op maat - die bij uw wensen past. Configuur uw trapleuning eenvoudig online op maat, wij zorgen voor een hoogwaardig maatwerk product, zorgvuldig afgewerkt & snel in huis! 

Helemaal uitverkocht... Wat vervelend, onze excuses. Maar we hebben vast een mooi alternatief.


Gunmetal & brons tijdelijk niet leverbaar.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om uw trapleuning te coaten in de metallic kleuren brons en gunmetal. Zwart is een mooi alternatief voor gunmetal en voor iets bijzonders kunt u ook gebruik maken van onze “RAL kleur naar wens” service.