Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Opmeten & plaatsen van uw trapleuning - door de ervaren vakmannen van LEUNINGvakman.nl

Trapleuning opmeten & plaatsing bij LEUNINGvakman.nl. Naast het vervaardigen van trapleuningen op maat, bieden wij tevens het opmeten en/of plaatsen van uw trapleuning(en) aan. Het opmeten van uw trapleuning - op locatie, bij u thuis, in Nederland - bieden wij voor een vaste & scherpe prijs aan. Wanneer u de perfect op maat gemaakte trapleuningen vervolgens thuis ontvangt, moeten deze ook nog geplaatst worden. Ook het monteren van trapleuningen verzorgen de medewerkers van LEUNINGvakman.nl graag voor u, echter kunnen wij dit niet voor een vaste prijs aanbieden. Voor montage werken wij graag een gericht voorstel voor u uit!

Ook voor het meten & plaatsen van uw leuning, wel zo handig! 

Of u nu gaat voor een stijlvolle RVS trapleuning, een stoere zwart gecoate stalen leuning, of een frisse witte trapleuning, het inmeten van de leuning bestelt u bij ons eenvoudig online "mee". Voordat u overgaat tot het bestellen, is het correct opmeten van de leuning altijd de eerste stap. Het inmeten van uw leuning bieden wij - in heel Nederland - voor een vaste prijs aan, zie de product detailpagina van 'trapleuning inmeten' voor meer informatie! 

Heeft u de juiste maten, dan kunt u op LEUNINGvakman.nl overgaan tot het bestellen van uw trapleuningen op maat. Vervolgens moeten de leuningen geplaatst worden. Trapleuning plaatsing kunnen wij helaas niet voor een vaste prijs aanbieden. De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal leuningen, de complexiteit van de leuningen, uw specifieke locatie (i.v.m. afstand) en de specifieke situatie bij u thuis. Uiteraard werken wij wel graag een voorstel voor u uit. Voor een gericht voorstel vragen wij u altijd de volgende informatie aan te leveren: Uw adres, het aantal leuningen en/of (zoveel mogelijk) informatie voor het maatwerk leuningwerk / balustrade,  eventuele specifieke wensen / werkzaamheden zoals bijvoorbeeld doorlopend leuningwerk (lassen / slijpen op locatie noodzakelijk) en indien mogelijk foto's van de huidige en/of de gewenste situatie. Hoe meer informatie u ons geeft, hoe sneller wij een gericht voorstel uit kunnen werken. 

Zelf uw trapleuning opmeten. 

Het opmeten van uw leuning is, zeker in het geval van een "rechte trapleuning" een vrij eenvoudige klus. Om dit voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding >> opgesteld, inclusief video instructies. Hiermee kunt u per direct zelf aan de slag. Mocht u deze klus graag uit willen besteden, dan zijn onze vakmannen u natuurlijk graag van dienst. Maar hierbij geven wij altijd een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! 

LET OP: Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen waarbij gebruik gemaakt wordt van (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. In Nederland bieden wij het inmeten van trapleuningen voor een scherpe vaste prijs aan!

Zelf uw trapleuning plaatsen.

In principe zijn alle trapleuningen van LEUNINGvakman.nl - door iemand die 'een beetje handig is' - goed zelf te plaatsen. Zeker indien het een 'recht toe - recht aan' leuning betreft. Vaak is een extra paar handen wel een vereiste en ook is het zo dat er wel wat verschil zit in het type leuninghouders en de complexiteit van monteren. Zo is de type 1 houder bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker dan bijvoorbeeld de type 5 houder. Gaat u zelf aan de slag met montage, neem dan zeker even een kijkje bij onze montagehandleiding >>, ook hier vindt u uitgebreide video instructies. 

Wilt u deze klus liever uitbesteden? Geen enkel probleem. De medewerkers van LEUNINGvakman zijn u graag van dienst. Maar ook hierbij een eerlijk advies, bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan is de kans groot dat het helemaal goed gaat komen! Ook voor montage werken wij graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar [email protected]