LEUNINGvakman

TIJDENS DE BOUWVAKVAKANTIE IS DE AFHAALLOCATIE VAN 6 AUGUSTUS T/M 22 AUGUSTUS GESLOTEN.

Ook schroeven van RVS bestelt u eenvoudig online bij LEUNINGvakman.be. Deze schroeven zijn - naast RVS - ook gecoat verkrijgbaar. Dus ook zwarte schroeven & witte schroeven voor uw drager bestelt u eenvoudig bij ons online. Altijd de juiste schroeven voor de bevestiging van de door u gewenste leuninghouder (met schroefbevestiging), zowel voor aan de muur als aan de leuning! Vaak wordt er - al is het maar voor de zekerheid - nog wat extra RVS schroefjes bijbesteld, zodat u er tijdens het monteren nooit te weinig heeft!

  • RVS universele schroef - 4,5x40 mm

   Een universele schroef van RVS - 4,5x40 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze RVS leuninghouders met schroefbevestiging. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
  • Zwarte RVS universele schroef - 4,5x40 mm

   Een zwarte universele schroef van RVS - 4,5x40 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze zwarte leuninghouders met schroefbevestiging. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
  • Witte RVS universele schroef - 4,5x40 mm

   Een witte universele schroef van RVS - 4,5x40 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze witte leuninghouders met schroefbevestiging. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
  • RVS bolkop inbusschroef - M5 - 12 mm

   Een RVS bolkop inbusschroef - M5 - 12 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze RVS leuninghouders aan een leuning. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
  • Zwarte RVS bolkop inbusschroef - M5 - 12 mm

   Een zwarte bolkop inbusschroef van RVS - M5 - 12 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze zwarte leuninghouders aan een leuning. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
  • Witte RVS bolkop inbusschroef - M5 - 12 mm

   Een witte bolkop inbusschroef van RVS - M5 - 12 mm. Speciaal geschikt voor de bevestiging van onze witte leuninghouders aan een leuning. Bestel er - voor de zekerheid - een aantal extra mee.

   €0,19
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »