Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Vandaar ook dat, indien u niet tevreden bent met de geleverde producten, u deze altijd binnen 14 dagen kunt retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper).

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op de meeste producten van LEUNINGvakman.nl, zoals alle trapleuningen en ook alle producten inclusief poedercoating. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten leuning
  • leuning <100 cm en/of accessoires; Euro 9,95
  • leuning >100 cm; Euro 44,95 (per leuning)

LET OP: In het geval van kwaliteitsproblemen van uw levering (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing. Klanttevredenheid staat hierbij altijd voorop.


Hoe werkt retourneren bij LEUNINGvakman precies?

Indien u de door LEUNINGvakman geleverde producten wilt retourneren, controleer de producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake is van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dient u onderstaand retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected].

Binnen 2 werkdagen, na ontvangst van een volledig ingevuld retourformulier, neemt een medewerker van LEUNINGvakman contact met u op.


Retouradres

LEUNINGvakman
Spikweien 31
5943 AC Lomm
Nederland
+31-(0)478-853238
[email protected]