Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

Een trapleuning in iedere gewenste RAL kleur - OP MAAT - eenvoudig & voordelig online!

Een trapleuning in RAL kleur naar wens - eenvoudig & direct online - bij LEUNINGvakman.nl. Om te voldoen aan de vraag naar een unieke trapleuning - die perfect matcht met uw interieur - kunt u bij ons een trapleuning in iedere RAL kleur bestellen, een unieke service! Wij bieden een uitgebreide collectie leuningen die wij vervolgens voorzien van een hoogwaardige fijnstructuur poedercoating, hierbij is iedere RAL kleur mogelijk. Altijd een unieke trapleuning van topkwaliteit in een kleur naar wens bij LEUNINGvakman.nl, de online trapleuning specialist!

Een trapleuning in iedere kleur, die past altijd! 

Bent u op zoek naar een stevige, duurzame & kwalitatieve stalen trapleuning met poedercoating, maar past een trapleuning zwart, antraciet, of witte trapleuning niet bij uw wensen? Ook voor een moderne & kleurrijke trapleuning in een specifieke kleur naar wens, bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze unieke "RAL kleur naar wens service" kunnen wij uw trapleuning in iedere RAL kleur vervaardigen: Altijd een unieke trapleuning, voor een perfecte match met uw interieur. Voor welke kleur trapleuning kiest u?

Wilt u uw trapleuning laten matchen met andere (opvallende) kleurtinten binnen uw interieur, om met de leuning een statement te maken? Of kiest u er juist voor om uw trapleuning in kleur te matchen met bijv. de kleur van de muur, of de kleur van de trap, voor een mooie serene look? Wat uw wensen ook zijn, met een trapleuning in de door u gewenste RAL kleur is praktisch alles mogelijk. Wij gebruiken een fijnstructuur poedercoating, deze heeft een lichte structuur in het oppervlak, oogt mat en is - t.ov. een gladde coating - minder krasgevoelig & kleine oneffenheden vallen minder snel op.

Leuningen in kleur voor een scherpe vaste prijs. 

Bij ons bestelt u een trapleuning met poedercoating in iedere gewenste RAL kleur voor een vaste & scherpe prijs. Selecteer de gewenste trapleuning + leuninghouder combinatie en klik door naar de product detailpagina. U kunt hier de optie "afwijkende RAL kleur" selecteren en vervolgens eenvoudig de gewenste RAL kleurcode invoeren. Ook kunt u alle RAL kleuren bekijken en hier de gewenste kleur selecteren. Vervolgens kunt u uw trapleuning volledig naar wens configureren, net zoals de andere trapleuningen!

Voor de afwijkende RAL kleur service hanteren wij een vaste prijs per unieke RAL kleur. Wij rekenen deze "plusprijs" pér bestelling, pér RAL kleur. Dit houdt in dat de (meer)prijs voor een "afwijkende RAL kleur" gelijk is, of u nu 1 of 10 leuningen in RAL-1000 bestelt. Er is sprake van een (meer)prijs per afwijkende RAL kleur, aangezien er een aparte ruimte ingericht moet worden per kleur.

LET OP: ook dezelfde RAL kleur kan anders ogen.

Uw leuning in RAL kleur naar wens betreft altijd een fijnstructuur poedercoating. Houd rekening met het materiaal en de structuur. Houd er rekening mee dat een RAL kleur - door het materiaal en de structuur - net wat anders kan ogen. Wilt u de kleur van uw trapleuning precies gelijk krijgen met bijv. met de kleur van uw muur of trap, dan moet u altijd rekening houden met een eventueel (klein) kleurverschil, door het verschil in materiaal & structuur. Een strak gestucte muur in RAL-1000, of een gelakte trap in RAL-1000, kan qua kleur net iets anders ogen dan de fijnstructuur poedercoating van uw trapleuning in RAL-1000. Bekijk als voorbeeld maar eens het verschil tussen onze zwarte trapleuning met gladde & fijnstructuur coating, deze zijn beide RAL-9005 maar ogen anders.