Maatwerk leuningen, ook gebogen! Leuning in kleur naar wens Korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9,5/10
  • Lorem ipsum

4Railing is een totaalpartner en leverancier van hoogwaardige RVS (trap)leuning, railing & balustrade systemen van topkwaliteit. Wij bieden een gerichte collectie kwalitatieve RVS handrailing- en balustrade steunen, buis verbinders, bochten & koppelstukken, (voorgeboorde) balusters, lasflenzen & muurflenzen, glasklemmen, asverbinders, buizen & kokers (railingen) en eindkappen. Binnen onze collectie vindt u in principe alles - lees alle onderdelen / parts - voor een prachtige & duurzame RVS trapleuning, railing & balustrade; Voor binnen & buiten! Ook vindt u bij ons een gerichte collectie zwarte steunen met poedercoating in RAL-9005. Als businesspartner die graag met u meedenkt kunnen wij ook op aanvraag ook andere producten incl. hoogwaardige poedercoating verzorgen.

4Railing & Leuningvakman

Leuningvakman - voorheen RVSvakman.nl - was 1 van de eerste Nederlandse online aanbieders van hoogwaardige maatwerk trapleuningen van metaal (in eerste instantie van RVS) en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. Wij leveren inmiddels in Nederland (leuningvakman.nl), België (leuningvakman.be), Duitsland & Oostenrijk (handlaufexperte.de) en Frankrijk (artisanmaincourante.fr).

Onze basis is & blijft het vervaardigen van prachtige maatwerk trapleuningen, echter kregen wij steeds meer zakelijke afnemers met logischerwijs ook andere behoeften & wensen. Met 4Railing voorzien wij in twee primaire B2B vragen: 1: De behoefte aan uitbreiding van ons assortiment, met name op het gebied van RVS balustrades & 2: de wens voor een scherpe "zakelijke prijsstelling" met meer marge voor de B2B afnemer / reseller.

WANNEER U NA 10 JULI EEN TRAPLEUNING MET COATING OF NA 15 JULI EEN RVS TRAPLEUNING BESTELD MOET U REKENING HOUDEN MET EEN LANGERE LEVERTIJD. DEZE WORDEN VANAF 14 AUGUSTUS WEER UITGELEVERD.