LEUNINGvakman

Draadtap

Ook een hoogwaarde draadtap bestelt u online eenvoudig & snel bij LEUNINGvakman. Een RVS trapleuning wordt door ons altijd, volledig kosteloos, voor u voorgeboord. Ook wanneer u graag afwijkende posities voor de gaten wenst. Echter kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf de gaten wilt boren. Naast de metaalboor, heeft u hierbij ook een draadtap nodig. Binnen het online assortiment van LEUNINGvakman.nl heeft u een m5 of m6 nodig.

Onderstaand wordt toegelicht of u een m5 of m6 draadtab nodig heeft.

Een m5 of m6 draadtab?

In het geval van een vierkante trapleuning met vierkante leuningdragers moet u kiezen voor de m6 draadtab (en tevens voor de metaalboor van 5 mm). Dit geldt voor de vierkante RVS trapleuningen 40x10, 40x20 en 40x40, oftewel voor de leuningdragers Type 1, Type 3 en LUXE.

Voor de ronde trapleuningen inclusief ronde leuningdragers heeft u de m5 draadtab nodig, in combinatie met de metaalboor van 4 mm.

Uiteraard is de prijs van beide draadtabs gelijk. Wanneer u twijfelt over de juiste draadtab, kunt u natuurlijk contact opnemen met onze medewerkers. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Meer informatie over (gebruik van) de draadtab.

Met de draadtap kunt u het benodigde schroefdraad in de RVS trapleuning aanbrengen. In principe volstaat een eenvoudige boormachine, echter moet u er wel op letten dat deze zowel links- als rechtsom kan draaien. Bij gebruik van de draadtap start u rechtsom bij het indraaien en bij het uitdraaien kiest u voor linksom.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »