LEUNINGvakman

RVS cleaner

Een RVS cleaner, oftewel RVS reiniger / ontvetter, speciaal voor RVS trapleuningen. Reinigt, ontvet en beschermt in een behandeling. Zowel geschikt voor geborsteld als gepolijst RVS. Verwijdert vuil, vet en laat een beschermende laag achter. Deze RVS cleaner geeft uw RVS trapleuning weer glans en laat geen 'vette' substanties achter. De spuitbusinhoud van deze RVS cleaner is 400 ml.

Het schoonhouden van uw RVS trapleuning met RVS cleaner.

Wanneer u kiest voor een RVS trapleuning is het eenvoudig schoon maken en vooral ook schoon houden van uw trapleuning een groot voordeel. Het enige dat u nodig heeft betreft RVS cleaner. Breng een dunne laag RVS cleaner aan op uw RVS trapleuning en wrijf dit met een zachte doek in. Wrijf dit vervolgens goed uit, zodat er een dunne beschermlaag wordt aangebracht op uw RVS trapleuning. Voor gebruik van de RVS cleaner adviseren wij u om de gebruiksaanwijzigingen van de RVS cleaner goed door te nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »