LEUNINGvakman

Inmeten van een trapleuning - bij u thuis op locatie - in Nederland

Wilt u het inmeten van uw trapleuning graag uitbesteden? Dat kan! De professionele medewerkers van LEUNINGvakman helpen u graag. Wanneer u kiest voor inmeten door LEUNINGvakman, bent u verzekerd van een RVS trapleuning, een stalen trapleuning, een gecoate zwarte leuning (of andere kleur), of een trapleuning van hout die perfect past!

Bij een inmeet locatie in Nederland biedt LEUNINGvakman.nl het inmeten voor een scherpe vaste prijs aan. U kunt het 'product' inmeten op locatie in Nederland hier eenvoudig bestellen & afrekenen in uw winkelwagentje. Binnen 10 werkdagen komt 1 van onze medewerkers bij u langs voor het inmeten!

Voorwaarden van inmeten tegen een vaste prijs.

Wij vinden het belangrijk om vaste, scherpe prijzen te hanteren. De prijs van het inmeten die u online af kunt rekenen is de vaste prijs voor het inmeten op 1 adres van trapleuningen (geen balustrades etc.).

Inmeten door u zelf, of een lokale partij/klusser.

In het geval van 'recht toe - recht aan' trapleuningen is het inmeten een relatief eenvoudig klusje. U kunt zelf eenvoudig de maten opnemen en om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij een korte inmeet handleiding >> opgesteld. Bent u zelf 'een beetje' handig, of kent u iemand die dit is, dan komt dit vast helemaal goed! En natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een lokaal klusbedrijf / lokale klusser. 

Wij geven hierbij een eerlijk advies. Natuurlijk doen onze vakmannen dit graag voor u, maar afhankelijk van de afstand kan het prijs-technisch gezien voordeliger zijn om gebruik te maken van een lokale partij.  

Het inmeten van maatwerk producten. 

Inmeten op locatie, zoals bovenstaand toegelicht, is toegespitst op het standaard (rechte) leuningwerk. Is er sprake van specifiek maatwerk, zoals doorlopende trapleuningen met (variabele) bochten en/of tussen / koppelstukken. Of wenst u prijsvoorstel te ontvangen voor een balustrade, dan is inmeten op locatie veelal noodzakelijk. Ons standaard 'inmeten' tarief is hierbij niet van toepassing. Wenst u hiervoor graag een voorstel te ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij werken graag een gericht voorstel voor u uit. Bel ons even, maak gebruik van ons offerte formulier, of stuur een e-mail naar [email protected] 

Inmeten + montage in 1 afspraak.

Heeft u de maten in basis goed opgemeten, maar wilt u gewoon zeker zijn van een perfect resultaat, dan is het combineren van inmeten + monteren op locatie binnen 1 afspraak wellicht een interessante optie voor u. Vooral met het oog op de reisafstand (en de bijbehorende km vergoeding) is het vaak interessant om het aantal afspraken te minimaliseren. In het geval van RVS trapleuningen (met RVS einddoppen) is het mogelijk dat wij inmeten + monteren binnen 1 afspraak combineren. Hierbij geeft u ons de 'ruwe' maten door, wij werken de trapleuningen voor zover mogelijk voor en op locatie wordt de leuning perfect op maat vervaardigd, afgewerkt en vervolgens gemonteerd. Snel, efficiënt en voordelig! Vraag gerust naar de mogelijkheden via [email protected] 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »