RVSvakman

  • TOPKWALITEIT - 100% RVS
  • ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN RUIME 9,5!
  • ALTIJD OP MAAT EN BINNEN 3 - 5 WERKDAGEN BEZORGD

Metaalboor

€5,50

... updating the shopping cart ...
Levertijd: 3-5 werkdagen
Een hoogwaardige metaalboor, ook deze bestelt u online bij RVSvakman.nl. Binnen het online assortiment van RVSvakman.nl heeft u een metaalboor van 4 mm of 5 mm nodig.

Bij RVSvakman wordt uw trapleuning altijd op maat gezaagd, perfect afgewerkt en voorgeboord t.b.v. de montage van de RVS leuningdragers. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor de positie van de leuningdragers zijn wij u graag van dienst, volledig kosteloos uiteraard. Toch kan het zijn dat u redenen heeft waarom u zelf de gaten wilt boren. Vandaar dat wij deze metaalboor en ook een kwalitatieve draadtap opgenomen hebben in ons online assortiment.

Onderstaand wordt toegelicht of u een metaalboor van 4 mm of 5 mm nodig heeft.

Metaalboor van 4 mm of 5 mm?

In het geval van een vierkante trapleuning met vierkante leuningdragers moet u kiezen voor de metaalboor van 5 mm (en tevens een draadtab m6). Dit geldt zowel voor de vierkante RVS trapleuningen 40x10, 40x20 en 40x40 en voor de leuningdragers Type 1, Type 3 en LUXE.

Voor de ronde trapleuningen inclusief ronde leuningdragers heeft u een metaalboor van 4 mm nodig (en de draadtab m5).

Welke metaalboor u ook nodig heeft, de prijs is gelijk. Twijfelt u over de juiste metaalboor, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

© Copyright 2018 RVSvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Beoordeeld met een 9,6 uit 495 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed