LEUNINGvakman

Metaalboor

Een hoogwaardige metaalboor, ook deze bestelt u online bij LEUNINGvakman.nl. Binnen het online assortiment van LEUNINGvakman.nl heeft u een metaalboor van 4 mm of 5 mm nodig.

Bij LEUNINGvakman wordt uw trapleuning altijd op maat gezaagd, perfect afgewerkt en voorgeboord t.b.v. de montage van de RVS leuningdragers. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor de positie van de leuningdragers zijn wij u graag van dienst, volledig kosteloos uiteraard. Toch kan het zijn dat u redenen heeft waarom u zelf de gaten wilt boren. Vandaar dat wij deze metaalboor en ook een kwalitatieve draadtab opgenomen hebben in ons online assortiment.

Onderstaand wordt toegelicht of u een metaalboor van 4 mm of 5 mm nodig heeft.

Metaalboor van 4 mm of 5 mm?

In het geval van een vierkante trapleuning met vierkante leuningdragers moet u kiezen voor de metaalboor van 5 mm (en tevens een draadtab m6). Dit geldt zowel voor de vierkante RVS trapleuningen 40x10, 40x20 en 40x40 en voor de leuningdragers Type 1, Type 3 en LUXE.

Voor de ronde trapleuningen inclusief ronde leuningdragers heeft u een metaalboor van 4 mm nodig (en de draadtab m5).

Welke metaalboor u ook nodig heeft, de prijs is gelijk. Twijfelt u over de juiste metaalboor, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn u graag van dienst!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »